#6 Ceyhun Gülselam

Galatasaray gibi bir takımda yeri yok en azından orta sahada belki stoper 2.yedek olabilir.

almanya 3.ligde oynuyordu.

Ortasahamıza yıkılan Ali Sami Yen stadından direk filan koysaydık, en azından mükemmel ortasahalara şahitlik ettiğinden bişeyler kapmış olarak oynardı.

ben hayatımda böyle kazma bir futbolcu görmedim nasıl Galatasaray'da oynayabiliyor hayret.

90 dakika icinde bir olumlu hareketini gören beri gelsin,ayrica en az 2 kere oyundan atilacak kadar kart gösterebilirdi hakem

Bu adam kazma bile olsa, son 3 yılda 3. kez 11'de çıktığı bir maçtan sonra eleştirilmemeli.

olsa olsa stopere yedek olur,,koskoca Galatasaray orta sahasını melo-selcuk dışında alternatifsiz bırakan terim-tulun düşman kardeşliğinin futbol bilgisi ancak ceyhunun -sabrinin orta sahadaki yeteneği kadardır..

seni topcu sanıyordum,güveniyordum,yazıklar olsun

Ne bekliyordunuz Allah aşkına ya? Elinden geleni yaptı işte. İşi top kapmak, rakibi karşılamak ve oyun kurulurken pas dağıtıma yardımcı olmak.

Aga şu adam eleştirilecek son adamdır belki. En hak ettiği zamanlarda bile forma verilmedi, 3.sezonunda daha 3.kez ilk 11 oynuyor ve yanında Yekta ile partner olmak zorunda kalıyor. Önünde oynayan Sneijder bile kaçak güreşiyor, forvet bozuntusu Burak ofsayttan ofsayta yelken açıyor. Bu adamın nesini eleştireyim ben. İlla eleştireceksem uzun süredir oynayıp da birşey veremeyenleri eleştiririm.

Aga şu adam eleştirilecek son adamdır belki. En hak ettiği zamanlarda bile forma verilmedi, 3.sezonunda daha 3.kez ilk 11 oynuyor ve yanında Yekta ile partner olmak zorunda kalıyor. Önünde oynayan Sneijder bile kaçak güreşiyor, forvet bozuntusu Burak ofsayttan ofsayta yelken açıyor. Bu adamın nesini eleştireyim ben. İlla eleştireceksem uzun süredir oynayıp da birşey veremeyenleri eleştiririm.

Yahu ben artık Galatasarayda oynayabilecek kapasitede olup oynayamayan, verimsiz olan veya oynatılmayan adamları tartışmak istiyorum.

Şu takımda kesinlikle alternatif dahi olamayacak adamların her maç tartışılıp aaa bak bu maç iyi oynadı(halbuki öyle birşey yok) bu maçda çok kötüydü gibi klasikleşmiş tartışmalardan bıktım.

Ben örnek olarak alınmış olsaydı Alperi tartışmak isterdim. Hatta salih uçanı tartışmak isterdim.

Yemin ederim senelerdir şu takıma yaptıkları transferlerle yönetici olsun , teknik adam olsun öyle sıradanlaştırdılar ki insan çıldırıyor.

Bunlar hep üç,beş kuruşun hesabı yapıldığı için oluyor.

Bu adam bu takımda olmamalı. Bu kadar açık ve net.

Gol atman, çalım atman, frikikten gol atman, %99.9 pas ortalamasıyla oynaman gerekiyordu Ceycey yazıklar olsun sana.

Beyler kendinize gelin. Adam geldiğinden beri 5 maç bile oynamadı ne yapmasını bekliyordunuz?

Efendi birine benziyor ceyhuna sira gelmeden sabri topcular temizlenmeli.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

İleride top tutamadık zaten eğer 3ten fazla pozisyon vermediysek yekta-ceyhun ikilisi sayesindedir iyi bastılar ikisi de orta sahada

bugün fena değildi bazı yerlerde çok iyi müdehaleler yaptı ama sonuçta yedeğimiz işte olup olacağı budur ceyhunun

Bazen düşünüyorum Ceyhun gibi Yekta gibi Aydın gibi Sabri gibi Hakan gibilerini gördükçe..

Keşke yerli sınırlaması olsa en fazla 1 olsa Selçuk oynasa bir tek..

Çok iyi olmaz mı?

Bazen düşünüyorum Ceyhun gibi Yekta gibi Aydın gibi Sabri gibi Hakan gibilerini gördükçe..

Keşke yerli sınırlaması olsa en fazla 1 olsa Selçuk oynasa bir tek..

Çok iyi olmaz mı?

Türk oyuncu kontenjani cok iyi olur bence de.. Kulüpler vasat adamlarini direk yollar..

Geri
Üst Alt