#6 Ceyhun Gülselam

Stoper harici hiç biyerde oynatmamak gerek. Since; 2011

topu uzaklaştırmaya çalışırken kafasına çarptırıp kontratak yedirdi ,

kelilerin kifayetsiz kaldığı bir andı

Ne yanındaki adama pas verebiliyor ne de rakipten top kapabiliyor.İlk geldiğinde çok umutluydum ama bildiğin kalaslaşmış.Umarım takasta kullanılır.

Mancini fiziğini görünce kendisinden bir Yaya Toure oluşturabileceğini düşündü sanırım ondan bu ısrar.

vasat bir adam.. mancini'nin bukadar forma vermesi antrenmanlari kaytarmayip efendi efendi calismasindan kaynaklaniyor bence.. yeteneksiz.. asla oynamaz süper lig'de falan..

Elimde olsa takımın %80ini tekmeleye tekmeleye kovalarım ama bazılarında depar ata ata kovalarım bu da depar atacaklarımdan....

bu çocuk bırakın Galatasarayı herhangi bir anadolu takımında dahi oynayacak kadar yeteneği yok. allahtan bide bonservis bayılmadık alırken

Mancini Interde Motta'yi oynattigi gibi oynatmak istiyor Ceyhunu..Yalniz atlatigi bisey var Ceyhun yeteneksiz.

Hız : 0

Çeviklik : 0

Kesicilik : 0

Müdahale : 0

Kalaslık : 10

Ön libero sözde ama bu adamın geldiğinden bu yana rakibiyle kora kor mücadeleye girdiği, şu topu da nasıl aldı rakipten dediğimiz bir pzosiyonu yok. Zaten teknik boyutuna girmiyorum bile.

Ön libero sözde ama bu adamın geldiğinden bu yana rakibiyle kora kor mücadeleye girdiği, şu topu da nasıl aldı rakipten dediğimiz bir pzosiyonu yok. Zaten teknik boyutuna girmiyorum bile.

Stoperde oynadığı bikaç maçta vardı o dediğin. Arsenal maçı vardı mesela. Semih'ten falan daha sert oyunu görece.

Geri
Üst Alt