#6 Ceyhun Gülselam

melo inan'i cok rahatlatti abi hep oynasin gulshalom

Bu adam arkada olunca Selcuk ve ozellikle Melo ilerde daha iyi is yapiyor.Zaten sene basindan beri en buyuk sorunlarimizdan biri bence ceza sahasi ve yakininda cogalamamakti.Yoksa hep soyledim Melo ileri oynasa cok etkili olur ozellikle Turkiye'de bugunde oldu arkada Ceyhun olunca.

içine piqe kaçmış gibi oynadı takım bence bi garipti bugün ne olduysa buna yakın oynasak bile hr ma 3 ten aşağı atmayız

Baya iyidi, heralde geldiğinden beri en iyi maçından birisi budur.Çok kolay kart alıyor ona biraz dikkat etmesi lazım.

Bir hatası var onda da hem Kazım hem Hakan pert oldu :D

Sözleşmesi bitiyor 4 ay sonra, aklını tamamen futbola verip, her mac full konsantre sekilde elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda Ceyhun, sözleşmesini uzatmak istiyorsa. Bu performansını devam ettirirse ön libero yedeği olarak üstüne yok zaten, ilk 11'i bile zorlar. Ancak geldiğinden beri tutturamadığı istikrarı kalan haftalarda artık yakalamalı.

her zaman beğendim hala da beğeniyorum... futbol cahili olduğumuzun canlı kanıtıdır ceyhun... her hoca onu beğenir oynatır ama biz leş deriz çöp deriz...

kısacası futbol cahili taraftara göre futbolcu değildir ceyhun... gösterişi yoktur, çalıp atmaz, ekseni etrafında dönmez, kıçıyla pas atmaz... sadece gereğini yapar... ama işte bazen bazı mevkilerde sadece gereğini yapan futboculara şiddetle ihtiyaç vardır...

Genelde iyi bir performans sergiliyor forma sansi buldugundan beri. Dünde Selcuk ve Melo,bilhassa Melo onun sayesinde hücumda çok aktif oldu.

Beni sadece birşey kızdırdı o da Balta garip bir top atması ve Baltanin o garip top yüzünden rakibe faul yapmak zorunda kalması. Hani bacağına dikiş attılar ya,o pozisyon.

Tapatalk

Javi Martinez gareth barry carrick khedira busquets Mehmet topal bu tarz oyuncular taraftarın hoşuna gitmez genel olarak ama takımlarının ileride rahat oynamasına en çok da bu tarz oyuncular sebep olur. Ceyhun tam bir görev adamı verilen görevi eksiksiz yerine getiriyor. Tebrikler Ceyhun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lig de cokca 4-1-4-1, Ceyhun DMC oynarak izleyebiliriz.

* LG G2 Tapatalk *

Genelde iyi bir performans sergiliyor forma sansi buldugundan beri. Dünde Selcuk ve Melo,bilhassa Melo onun sayesinde hücumda çok aktif oldu.

Beni sadece birşey kızdırdı o da Balta garip bir top atması ve Baltanin o garip top yüzünden rakibe faul yapmak zorunda kalması. Hani bacağına dikiş attılar ya,o pozisyon.

Tapatalk

aynen, baya uzun sure yerden paslastik top ceyhun'a geldi hemen topu kaldirdi sacma sapan bir pas verdi. gece gunduz pas calismasi lazim ceyhun'un, kesicilik guzel tabi ama o bolgedeki oyuncunun pas hatasi yapma kredisi asla yok

Geri
Üst Alt