#6 Ceyhun Gülselam

Ben hala daha iyisinin olması gerektiği kanısındayım. Topu daha iyi kesen ve daha iyi kullanan, çabuk düşünen biri. Veysel sanki bu mevkide değerlendirilirse formayı kapar.

Özgüvenini kazanmaya başladı faydalı oynuyor ancak bir üst seviyeye cıkıp kalıcı olmak icin yemeyip içmeyip pas çalışması lazım, özellikle uzun pas.

Sezon sonunda sözleşmesi bitiyormuş. Yönetim uyuma, ceyhunu kaçırma :mad-49:

bjkli açlar eminim gizliden gizliye ayartmaya çalışıyorlardır.

Sezon sonunda sözleşmesi bitiyormuş. Yönetim uyuma, ceyhunu kaçırma :mad-49:

bjkli açlar eminim gizliden gizliye ayartmaya çalışıyorlardır.

ceyhunun bizle görüşmeden beşiktaşa gidiceğini sanmıyorum level düşücek çünkü adam öyle olursa bakınız yekta 1 milyon euro verdiler senelik yinede gitmedi ts'ye...

Özellikle 12. dakikada yaptığı iş müthiş, acayip bir özgüven kazanmış. Devam Ceyhun.. :)

ceyhun konusunda yanıldım. alman 3.ligi topçusu olduğuna inanıyordum ama mancini ile birlikte büyük gelişim gösterdi... inanılmaz mücadele ediyor , top kapıyor , koşuyor , iyi pres yapıyor , uzaktan şut özelliği var , havadan toplarda savunmayı rahatlatıyor.. iyi uzun paslar atabiliyor. kendini biraz daha geliştirebilirse çok iyi bir orta saha kazanmış oluruz

Deplasmanlarda da görmek lazım diye düşünüyorum kazandık demeden önce.Sadece baskı yaptığımız değil, baskı yediğimiz maçlarda da ağır oyunu sıkıntı yaratabilir.Birden "tamam Ceyhun oldu artık" diyip, kötü oynadığı maçtan sonra çöp yapmayalım adamı.

uzaktan şutları da çok fenadır ceyhun un. enazından trabzonda öyleydi.zamanla o etkili şutlarını görürüz bizde umarım.

Geri
Üst Alt