#6 Ceyhun Gülselam

Kesinlikle yetersiz bir oyuncu. Top kapma konusunda koca bir sıfır. Agresiflik zaten yok. Sadece süpürücülük özelliği var, biraz da ayağı düzgün.

içerideki maçlarda melo ya ciddi özgürlük sağlıyor, oynar yine bjk maçında.selçuk a da sağlıyor aslında ama selçuk pek oralı olmuyor geriye ve yana oynamak varken.

Yerine Veysel'i denesek iyi olur diye düşünüyorum.Veysel topla daha hareketli.

2 haftadir alınan farklı skorlar selçuk ve ceyhunu kamufle ediyordu . ak kara göründü dun aksam. K.cini kaldıramayan drogba selçuk Ceyhun gibi adamlarin 11 de yeri olmamali

Ceyhun'un oynattığı bölgeye Melo'yu ; orta üçlünün soluna da Emre Çolak'ı oynatsa daha etkili olur takım.

Yorumları kes, dün sahanın en iyileri arasındaydı. 2. golden sonra morali bozuldu, haliyle performansı da düştü.

Anadolu takımlarına karşı oynatılmalı. Chelseaye karşıda bu yeteneksizi oynatırsak Oscar Çifte telli oynar.

ceyhunun yerine hamit iyi gider aslında. meloyla dönüşümlü oynarlar o bölgede

Arkadaşlar iyisiniz Melo'yu Ceyhun'un yerine çekiyorsunuz güzel de Melo'nun ileride yaptığı presi göremeyecek kadar futbol fukarasınız demek ki .

Ceyhun'un önemli bir özelliği takımdaki oyunculardan en az 1 km fazla koşması.Böylece sık sık alan kapatabiliyor takıma biraz dinamizm getiriyor.

Bir maçta adam harcamakta üstünüze yok.Bu adam 2 maçta mükemmele yakın oynadı bu maç kötü oynamaya hakkı yok mu ? Ki zaten ben Melo-Selçuk ikilisinin kart görmemek için pasif oynamaları yüzünden Ceyhun'un bu kadar kötü olduğunu düşünüyorum.

Melo-Emre-Selçuk yaptın orta sahayı.Peki ileride presi bitmiş Selçuk ve daha yeni yeni kuvvetlenen Emre mi yapacak ?

Ezbere yorumları geçin.Mancini yine haftaya bu taktikle çıkar.Zaten Arena'da sorunumuz yok.Sorun deplasman da onu da hoca Drogba-Selçuk ikilisini kesmekle halleder...

bir tane atak kesemeyen ön libero mu olur , o kadar ağır ki rakip oyunculara yaklaşamıyor bile ikili mücadeleye girmek için

Çeptalk

Ben cidden bizim takımı anlamıyorum.İyi bir düzen bulmuştuk;Ceyhun iki stoperin arasına gömülüyordu bu sayede fazla açık vermiyorduk ve Selçuk-Melo da hücumda etkili oynuyordu.

Bu maçta Cehun Kötü oynadı.Neden? Çünkü Mancini Ceyhun'un daha ileri çıkıp hücumda da takıma destek vermesini istedi VE HATA ETTİ. Ceyhun ileri çıkınca Antalya'nın hızlı adamları defansı delik teşik ettiler çünkü Ceyhun ileri çıkınca geri dönmekte çok zorlandı çünkü ağır.

Biz her zaman iki stoper+bunların arasına gömülü bir orta saha ile 3 lü defans oynamak zorundayız çünkü kaliteli ve hızlı stoperlerimiz YOK !

Kısacası oyuncularla değil hala sistemle boğuşuyoruz.İyi işleyen bu üçlü savunma anlayışından vazgeçmemeliyiz.

Mac öncesi Busquets, mac sonrasi cöp oldu yine.

Ceyhun gibi oyuncularin kredisi sifir oldugu icin, puan kaybinda topun agzina gelen ilk oyunculardan oluyor dogal olarak.

Valla ben Ceyhun´dan önce Selcuk´a kizarim, Drogba´ya kizarim, Semih´e kizarim, Sneijder´e kizarim arkadas.

Takimin karakter sergiledigi yok, ama biz Ceyhun´u asalim. Niye? Hata yaptigi icin.

Ceyhun mu Antalyaspor´a topla oynama firsati verdi? Ceyhun yüzünden mi Antalyaspor bizden baskili oynadi?

Ceyhun yüzünden mi Selcuk lesh gibi oynadi? Ceyhun yüzünden mi Drogba sahada gezindi, Sneijder takildi?

2 senenin kredisi var diye Selcuk´u hala 11´e koyuyoruz. Ceyhun´dan önce Selcuk var kesilmesi gereken.

Geri
Üst Alt