#6 Ceyhun Gülselam

Takımda başka kötülerinde olması Ceyhun u iyi futbolcu yapmıyor...Oynadığı yerin gerektirdiği ''Pitbull'' hamlelerini yapacak, o lakabı benimsemiş Melo dan başka oyuncu yok takımda...Rakibin fırlak hücum oyuncusu kaleye yönelmişken karşısında ''Gölge markajı'' yaparsan bu formatta yerin olmaz...

Hicbir sekilde ilk 11'de falan yeri yok.. Oynarsa kanser eder ve Töre Olcay Oguzhan gibi adamlar tir gibi üzerinden gecer.

Baska bir ise yaradigi yok.

korkuluk1.jpg

Kirmiziyi yiyordu az kalsin. Yekta girmeli bunun yerine artik, riske gerek yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa maçında iyi oynadı diye göklere çıkarıldı. Çok boş bir oyuncu.

Bursaspor gibi 25 dakikada biten maçta Ceyhun'un performansından sonra bana eğitim şart diyordun ya işte bugün belli oldu. Ceyhun 3 maçtır yoklara oynuyor ne kadar kalas olduğu belli.

ee ne yapayım? ben mi oynayayım yerine?

Tapatalk

Vasat bir futbolcu. Bosu bosuna süre veriliyor.

Ceyhun çok iyi niyetli, top da kazanıyor odaklandığı zaman ama o savunma önündeyken iyi kapanan ve basan takımlara top çıkarmak büyük dert.

-Oyun kurma yok. (Tüm İş Meloya kalıyor.) Bugün Ne Balta ne de Semih oyun kurabildi. Zaten bizim en büyük sorunlarımızdan biri bu. Koray'ı oraya monte etmeliyiz. Sadece iş Meloa'ya kalınca yanarız.

-Dikine gidemiyor.

-Melo kadar agresif değil ama idare eder.

-Hucumda hiç yok. Zaten 2 ön libero ile oynuyoruz. Selçukta aylardır kötü olunca. Orta sahada tüm ofansif yük Sneijder'e biniyor.

Onun yerine Emre yada Veysel oynamalı. Şu durumda Ceyhun ilk 11'de oynamamalı.

Yaptığım yoruma saygılı ol yeter. Eğitim şart diye alıntıladığın yorum.

Olm adam Selçuk'tan kötü ne oynadı ekstra? Adamın adı çıkmış vurun abalıya. Rakibe asist mi yaptı Drogba gibi? Adamını mı kaçırdı da gol mü yedik? İki üç pozisyonda hamle hatası yaptı hemen toplanmışsınız buraya. Adamın görevi sadece top kesmek zaten siz bu adamdan ne bekliyorsunuz ki ekstra? Ben muazzam oyuncu falan mı dedim bu adama ki alıntı yapıyorsun benden? Yekta girince gördük nasıl harikalar yaratığını.

Ceyhun'un yerine Veysel,Selçuk'un yerine Çolak,Veysel'in yerine de Eboue oynarsa daha güzel olacak bence.

Ceyhun rakibi sürekli baskı altına aldığımız zaman çok iyi işler yapıyor. Eğer takım olarak sahada bişeyler başaramıyorsak Ceyhun'a fazla bişey söylemek düşmez.

Tam bir takım oyuncusu, tek başına bişey beklememek gerek. Kısaca takım iyi oynamışsa Ceyhun mükemmel oynamıştır, takım kötü oynamışsa Ceyhun berbat oynamıştır.

Olm adam Selçuk'tan kötü ne oynadı ekstra? Adamın adı çıkmış vurun abalıya. Rakibe asist mi yaptı Drogba gibi? Adamını mı kaçırdı da gol mü yedik? İki üç pozisyonda hamle hatası yaptı hemen toplanmışsınız buraya. Adamın görevi sadece top kesmek zaten siz bu adamdan ne bekliyorsunuz ki ekstra? Ben muazzam oyuncu falan mı dedim bu adama ki alıntı yapıyorsun benden? Yekta girince gördük nasıl harikalar yaratığını.

Galatasaray gibi dünya takımında bana göre görev adamı/düz oyunculara yer yok. Tabi bu benim düşüncem. Mesela bugün ki maçta sürekli hamlelerde hep geç kaldı, zamanlaması iyi değildi. O kadar boyu var ve bizim yan toplarda ki sorunumuza yardım etmesini bekliyoruz etkili adam hiç etkili çıkamıyor kafa toplarına. Arkadan oyun kur desen onuda yapamıyor. Bursaspor maçında ki gibi takım savunmasını iyi yapsak zaten savunmaya pek iş düşmez. Top sürekli bizde kalır. Ceyhun ara ara iyi işler yapıyor bende takdir ediyorum ama devamlılığı yok.

Selçuk zaten uzun zamandır rezil performans ortaya koyuyor ve çoktan yedeğe çekilmeliydi kendine gelmesi için.

Geri
Üst Alt