#6 Davinson Sánchez

12 yabancılı sistemde davinsonun yanında nelssonu tutalım 5 yabancıyı sadece geriye harcayalım. Sonra ağlamayın niye 10 numara orta saha almadık diye
Geriye 5 yabancı harcayacağız tabiki ne olacaktı.
Elinde yedekten girebilecek benzer kalitede yerli var mı var.
Ayrıca ilk 11de oynayabilecrk barış, kerem gibi oyuncularımız da var .
10 numara ve orta saha transferine engel bir durum yok.

Kanatlardaki şişliği yok etsen yeterli olur.
Keza orta dahada oynatmadığın bir oliviera var.

Geriye 5 yabancı harcayacağız tabiki ne olacaktı.
Elinde yedekten girebilecek benzer kalitede yerli var mı var.
Ayrıca ilk 11de oynayabilecrk barış, kerem gibi oyuncularımız da var .
10 numara ve orta saha transferine engel bir durum yok.

Kanatlardaki şişliği yok etsen yeterli olur.
Keza orta dahada oynatmadığın bir oliviera var.

Muslera
Köhn
Sağ bek
Nelsson
Davinson
Torreira
Orta saha
Mertens
İcardi
Batshuayi
Ziyech
Zaha

Bu halde bile 12 yapıyor. 2 Orta saha almak varken alamayıp 10 numara bile alamıyosun. Kanattaki şişlik dediğin Ziyech farklı tarz Zaha farklı tarz oyuncu aynı tip oyuncular değil sezon içinde rakibe göre hepsine ihtiyaç var. Ama Nelsson yerine Apo oynamış çok farketmeyecek

Muslera
Köhn
Sağ bek
Nelsson
Davinson
Torreira
Orta saha
Mertens
İcardi
Batshuayi
Ziyech
Zaha

Bu halde bile 12 yapıyor. 2 Orta saha almak varken alamayıp 10 numara bile alamıyosun. Kanattaki şişlik dediğin Ziyech farklı tarz Zaha farklı tarz oyuncu aynı tip oyuncular değil sezon içinde rakibe göre hepsine ihtiyaç var. Ama Nelsson yerine Apo oynamış çok farketmeyecek
Yapalım elimizde kerem, barış vs varken 2si yedek olmak üzere ofansa 6 adam mı koyalım.
Mertens, icardi, yarasa forvet hattını oluşturan 3 oyuncu olacak işte. Daha ve ziyechten biri gitmeden de ofansif oyuncu alınamaz.

Ne yani şimdi abdülkerime 20 milyonluk teklif gelse hayır türk oyuncu koymamız lazım yoksa mertensin yedeğini alamıyoruz mu diyeceğiz.

Şu herifi yedek oturtarak şampiyon olduk

Kadrodaki lükse gel

10 ay boyunca 3 günde 1 maça çıkılacak sezonda 4 tane çok iyi stoperin olması gerekiyor. Herkes bolca süre alacak bu sezon yine. 15 oyuncuyla sezon gitmez.

Birinden vazgececek olsan bu hangisi olurdu ustat.

Nelsson sanchez?

Veya apoya teklif varsa satar, nelssona 3 yil sozlesme yapar sanchezle stopere mi atardin? (İkisi de sag stoper)
Tekliflere bağlı

Nelsson'u normalde serbest kalma bedelinden ucuza bırakmam (€25m) ama gitmek istiyorsa ve yeni sözleşme yapmaya yanaşmıyorsa €15-20m bandında bir teklife okey olurdum. Ha öyle bir teklif yoksa o bonservisten vazgeçip iki sene oynatıp bedavaya gitmesine göz yumardım

Davinson ne kadar klas bir herif olsa da yaşı, maaşı ve aldığımız şartlar vs. düşünülünce benzer şekilde €20m'ye yaklaşan bir teklife hayır diyemezdim

Biri gittiyse diğerini bırakmak için daha çok para isterdim iki stoper aramak zorunda kalmak sıkıntı çünkü bence, fakat totalde ikisinden €40-45m bonservis kazanacaksak ikisinin de gitmesine razı olurdum şahsen

Abdülkerim gibi bir yerli oyuncu her daim kadromuzda olmalıdır, zaten yeni sözleşme yaptık. Gitme konusunda hevesi varsa €8-10m getirsin gönderelim ama sanmıyorum öyle bir durum olduğunu. Apo bence daha uzun yıllar bize üst düzey hizmet edecek bir herif. Azıcık daha çevik olsaydı City'nin Ake ve Gvardiol'u kullandığı gibi, ya da Arsenal'in bir ara Kiwior'u kullandığı gibi sol bekte de kullanabilirdik

Emin bir şekilde bu rotasyona dahil olmalı ama dördüncü stoper olmak istememesini anlıyorum. Şu an bu üçlüden kimse gitmezse Emin'e kal ve dördüncü ol demek olmaz ama gidenler olursa gelenlerle forma mücadelesine sokardım. Onun dışında Metehan'dan falan bir beklentim yok. Apo'nun olası ayrılığı durumunda ligden Emirhan Topçu'yu ve Yasin Özcan'ı beğeniyorum hatta bence özellikle Yasin'i bir şekilde kadroya katmalıyız bu yaz Apo'nun ayrılıp ayrılmamasından bağımsız. Kaan da bence iyi bir stoper ama eldeki diğer stoperlere göre ciddi defoları var, yine de zorda kaldığımızda orada kullanabileceğimizi bilmek iyi. Berkan'ı stoper oynadığı maçlarda beğenmedim.

Herkesin kaldığı senaryoda ideal tandemimizi Davinson-Nelsson olarak görüyorum, burada önemli olan Nelsson'un solda oynaması keza topu çok ama çok kötü kullanıyor. Burada kastım tekniğinin zayıf olması, dribbling yapmaması vs. değil ciddi manada top ayağındayken panikliyor, bunu aşamazsa hayal ettiği seviyeye çıkabileceğini sanmıyorum. Yalnız form durumu gereği Apo ikisini de kesebilir, turnuva performansının önümüzdeki sezon devam edeceğini hiç sanmıyorum. Zaten 60 maç yapacağımız için üç iyi stoper olması ideal bence

Yapalım elimizde kerem, barış vs varken 2si yedek olmak üzere ofansa 6 adam mı koyalım.
Mertens, icardi, yarasa forvet hattını oluşturan 3 oyuncu olacak işte. Daha ve ziyechten biri gitmeden de ofansif oyuncu alınamaz.

Ne yani şimdi abdülkerime 20 milyonluk teklif gelse hayır türk oyuncu koymamız lazım yoksa mertensin yedeğini alamıyoruz mu diyeceğiz.

Öyle fırsat çıkarsa satarsın başka türk oyuncuya bakarsın. Kanattan adam eksiltip kerem var diyemezsin. Ee keremede 15-20 arası teklif var diyelim gitmek istiyor fırsat bu fırsat sat gitsin

Brezilya'ya da gol atmış duran toptan kafayla ama takım arkadaşı ofsaytta kalmış.

Tarihin en iyi stoperi olabilir.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine mükemmel oynadı. Tartışmasız en iyi stoper ligdeki

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kral şampiyonluğa gidiyor. Bu sezon İspanyayi yenen tek takim

Geri
Üst Alt