Birinden vazgececek olsan bu hangisi olurdu ustat.
Nelsson sanchez?
Veya apoya teklif varsa satar, nelssona 3 yil sozlesme yapar sanchezle stopere mi atardin? (İkisi de sag stoper)
Tekliflere bağlı
Nelsson'u normalde serbest kalma bedelinden ucuza bırakmam (€25m) ama gitmek istiyorsa ve yeni sözleşme yapmaya yanaşmıyorsa €15-20m bandında bir teklife okey olurdum. Ha öyle bir teklif yoksa o bonservisten vazgeçip iki sene oynatıp bedavaya gitmesine göz yumardım
Davinson ne kadar klas bir herif olsa da yaşı, maaşı ve aldığımız şartlar vs. düşünülünce benzer şekilde €20m'ye yaklaşan bir teklife hayır diyemezdim
Biri gittiyse diğerini bırakmak için daha çok para isterdim iki stoper aramak zorunda kalmak sıkıntı çünkü bence, fakat totalde ikisinden €40-45m bonservis kazanacaksak ikisinin de gitmesine razı olurdum şahsen
Abdülkerim gibi bir yerli oyuncu her daim kadromuzda olmalıdır, zaten yeni sözleşme yaptık. Gitme konusunda hevesi varsa €8-10m getirsin gönderelim ama sanmıyorum öyle bir durum olduğunu. Apo bence daha uzun yıllar bize üst düzey hizmet edecek bir herif. Azıcık daha çevik olsaydı City'nin Ake ve Gvardiol'u kullandığı gibi, ya da Arsenal'in bir ara Kiwior'u kullandığı gibi sol bekte de kullanabilirdik
Emin bir şekilde bu rotasyona dahil olmalı ama dördüncü stoper olmak istememesini anlıyorum. Şu an bu üçlüden kimse gitmezse Emin'e kal ve dördüncü ol demek olmaz ama gidenler olursa gelenlerle forma mücadelesine sokardım. Onun dışında Metehan'dan falan bir beklentim yok. Apo'nun olası ayrılığı durumunda ligden Emirhan Topçu'yu ve Yasin Özcan'ı beğeniyorum hatta bence özellikle Yasin'i bir şekilde kadroya katmalıyız bu yaz Apo'nun ayrılıp ayrılmamasından bağımsız. Kaan da bence iyi bir stoper ama eldeki diğer stoperlere göre ciddi defoları var, yine de zorda kaldığımızda orada kullanabileceğimizi bilmek iyi. Berkan'ı stoper oynadığı maçlarda beğenmedim.
Herkesin kaldığı senaryoda ideal tandemimizi Davinson-Nelsson olarak görüyorum, burada önemli olan Nelsson'un solda oynaması keza topu çok ama çok kötü kullanıyor. Burada kastım tekniğinin zayıf olması, dribbling yapmaması vs. değil ciddi manada top ayağındayken panikliyor, bunu aşamazsa hayal ettiği seviyeye çıkabileceğini sanmıyorum. Yalnız form durumu gereği Apo ikisini de kesebilir, turnuva performansının önümüzdeki sezon devam edeceğini hiç sanmıyorum. Zaten 60 maç yapacağımız için üç iyi stoper olması ideal bence