#6 Davinson Sánchez

Son adamken bile bir dünya top kesti. 11de olmadığı her maç ayvayı yemişiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reis, muhteşemsin de yumurta malum yerdeyken bu laubalilik can sıkıyor be. Kasımpaşa ve RFS'nin acısı daha geçmemişken hiç mi ders almıyorsunz?

Ya gerçekten çok tuhaf bir adam, 20-21 yaşında Ajax 'da De Ligt ile oynarken gerçekten hayranlıkla izliyordum canavar gibiydi o yaşına rağmen sonrasında Tottenham 'a ilk transfer olduğu dönemde izliyordum 2018/2019 'da Tottenham şampiyonlar ligi finaline giderken son maçlarda oynamamıştı Vertonghen-Alderweireld ikilisiyle dörtlüye dönmüştü Pochettino çok da eleştiri almıştı onu da hatırlıyorum. Ondan sonra ne oldu ne kadar kötü hatalar yaptı da Tottenham ondan 26 yaşında vazgeçti çok merak ediyorum

Bence Osimhen ile birlikte ligdeki en önemli, en özel 2 oyuncudan biri Davinson. Biri hücumdaki diğeri savunmadaki rakiplerin tüm planlarını bozuyor gerçekten Galatasaray için

Kendisi gerçekten muazzam bir stoper.

Böyle bir adam neden City'de ilk 18'de değil de neden Galatasaray'da sorusunun cevabını ise maalesef ara sıra veriyor maç içerisinde.

Her şeyiyle bu kadar üst seviye bir stoperin maç içerisinde bazen belki sadece 5-10 saniyelik konsantrasyon kaybı yaşadığı oluyor ama o kayıp Premier League'de veya ŞL Yarı Finalinde senden çok şey götürebilir. Yoksa bu adam dünyanın her kulübünün banko ilk 18'inde yer alacak adamdır.

Ya gerçekten çok tuhaf bir adam, 20-21 yaşında Ajax 'da De Ligt ile oynarken gerçekten hayranlıkla izliyordum canavar gibiydi o yaşına rağmen sonrasında Tottenham 'a ilk transfer olduğu dönemde izliyordum 2018/2019 'da Tottenham şampiyonlar ligi finaline giderken son maçlarda oynamamıştı Vertonghen-Alderweireld ikilisiyle dörtlüye dönmüştü Pochettino çok da eleştiri almıştı onu da hatırlıyorum. Ondan sonra ne oldu ne kadar kötü hatalar yaptı da Tottenham ondan 26 yaşında vazgeçti çok merak ediyorum
Yağmurlu havada kramponlarının kaymasıyla ünlüdür. Hataya çok meyilliydi.

Yağmurlu havada kramponlarının kaymasıyla ünlüdür. Hataya çok meyilliydi.
Son Tottenham döneminde çok izlemedim Davinson 'u daha doğrusu Şampiyonlar Liginde filan izliyordum o dönemde de Davinson oynamıyordu Conte Dier-Davies 'i filan oynatıyordu Romero ile birlikte

Ne diyim Galatasaray 'a gelmesine yağmurlu hava, kayması, çim kramponu artık hangisi sebep olduysa Allah razı olsun

sakatlığa meyilli bi adam olarak 3'lü stoperde daha az efor sarfetmesi bile bi kazançtır. daha doğru isim ve profillerle sistemde ısrar etmek gerek, başka davinson yok.

Ilk yarinin en iyisi.

Geri
Üst Alt