- 1 Mayıs 2018
- 58.172
- 48.943
- 3.873
Takıma verdikleri ne kadar fazlaysa bir o kadar da götürdüğü oluyor. 90 dakika içinde bu kadar sallanamaz bir oyuncu.
Vince Osuji hakkinda ne dusunuyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takıma verdikleri ne kadar fazlaysa bir o kadar da götürdüğü oluyor. 90 dakika içinde bu kadar sallanamaz bir oyuncu.
Yağmurlu havada kramponlarının kaymasıyla ünlüdür. Hataya çok meyilliydi.Ya gerçekten çok tuhaf bir adam, 20-21 yaşında Ajax 'da De Ligt ile oynarken gerçekten hayranlıkla izliyordum canavar gibiydi o yaşına rağmen sonrasında Tottenham 'a ilk transfer olduğu dönemde izliyordum 2018/2019 'da Tottenham şampiyonlar ligi finaline giderken son maçlarda oynamamıştı Vertonghen-Alderweireld ikilisiyle dörtlüye dönmüştü Pochettino çok da eleştiri almıştı onu da hatırlıyorum. Ondan sonra ne oldu ne kadar kötü hatalar yaptı da Tottenham ondan 26 yaşında vazgeçti çok merak ediyorum
Son Tottenham döneminde çok izlemedim Davinson 'u daha doğrusu Şampiyonlar Liginde filan izliyordum o dönemde de Davinson oynamıyordu Conte Dier-Davies 'i filan oynatıyordu Romero ile birlikteYağmurlu havada kramponlarının kaymasıyla ünlüdür. Hataya çok meyilliydi.