#6 Davinson Sánchez

Davinson-Barış bonservisi ile Osi alırız bakarsınız. Lille stoperi var idi beğenilen yerine de ona gideriz belki.

Fmde oyucumuz parlasinda real madride iteleyelim deriz ama gercekte real musallat olacak diye uzuluyoruz.

Sanchez sizin köleniz mi? Real madriden teklif kaç kere gelir? ben size söyleyeyim #1

Doruk-Ata-s-Video-Nov-11-2024-VEED.gif
1 like aldik eskiden olsa emeğe saygı+ rep falan derdi millet .

Sonra hayri niye gitti. Gider tabi emekçiler kazanmiyor artik likelları.

Like almak icin illa kari paylaasip gay olmak lazim

Bu Ingilizler inanamıyor bu performansına. Bu bizim ligde olan Davinson mu yazıp duruyorlar yorumlara. Çok ilginç orada kötü müydü?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu Ingilizler inanamıyor bu performansına. Bu bizim ligde olan Davinson mu yazıp duruyorlar yorumlara. Çok ilginç orada kötü müydü?

ingilizler futboldan anlamıyor anlasalar arsenal ve manu gibi takımlar hala o ligde top seviye sayılmazdı.

ingilizler futboldan anlamıyor anlasalar arsenal ve manu gibi takımlar hala o ligde top seviye sayılmazdı.
Seviyorum ben yabancıların reaksiyonlarını takip etmeyi. En az 10 yorum gördüm bunla ilgili. Yav bu adamın kötü olma ihtimali yok.

as stoperdi, sonra yedeğe düştü.Totteham cenabet bir kulup, orada kim iyi ki ?

Geri
Üst Alt