- 3 Temmuz 2012
- 140.393
- 88.563
- 5.478
ulan hala bakıp bakıp gülüyorum
Mertens burda ne yapıyor anlamadım
Sol ayaklı adama attıgı pasa bak
Hem adama duran top vermiyor hem herifi sabote ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan hala bakıp bakıp gülüyorum
Gabriel sara var renktaşgeçende yazdım osimhen ile bu a plus topçu ligde başka a plus topçu yok.
a plus PA sı var ama daha olmadı.Gabriel sara var renktaş
1 like aldik eskiden olsa emeğe saygı+ rep falan derdi millet .
Usta yan hesaplardan like atmaya geliyorum.1 like aldik eskiden olsa emeğe saygı+ rep falan derdi millet .
Sonra hayri niye gitti. Gider tabi emekçiler kazanmiyor artik likelları.
Like almak icin illa kari paylaasip gay olmak lazim
Sampiyonlugu satan davinsonu da satarDavinson'u satan şampiyonluğu satar
ingilizler futboldan anlamıyor anlasalar arsenal ve manu gibi takımlar hala o ligde top seviye sayılmazdı.Bu Ingilizler inanamıyor bu performansına. Bu bizim ligde olan Davinson mu yazıp duruyorlar yorumlara. Çok ilginç orada kötü müydü?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Seviyorum ben yabancıların reaksiyonlarını takip etmeyi. En az 10 yorum gördüm bunla ilgili. Yav bu adamın kötü olma ihtimali yok.ingilizler futboldan anlamıyor anlasalar arsenal ve manu gibi takımlar hala o ligde top seviye sayılmazdı.
Bu Ingilizler inanamıyor bu performansına. Bu bizim ligde olan Davinson mu yazıp duruyorlar yorumlara. Çok ilginç orada kötü müydü?
Futbolu icat etmişler ama futboldan anlamıyor dangalaklar.Bu Ingilizler inanamıyor bu performansına. Bu bizim ligde olan Davinson mu yazıp duruyorlar yorumlara. Çok ilginç orada kötü müydü?
as stoperdi, sonra yedeğe düştü.Totteham cenabet bir kulup, orada kim iyi ki ?