- 2 Nisan 2012
- 43.570
- 22.480
- 2.888
Önce alın terim sonra 'Okan Buruk' derim.
-Davinson Sanchez Ş.
herkesin önünde şu an, nazar değmesin.
-Davinson Sanchez Ş.
herkesin önünde şu an, nazar değmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dakika 55 thiam'ın ayağına gereksiz şekilde bastı ve net ikinci sarıdan kırmızıydı. hakem görmedi allahtan..Gördüğü sarı kartın faul ile alakası bile yoktu ama biraz sakin kalması gerekiyor. kırmızı kart görebilir yakında.
bugün atılmak için epey uğraştı
kart çıkmadı ama yaptığı hareket direkt kırmızı bile olabilirdi
bazen yüksek özgüvenden saçmalıyor.
mevkisi olmamasına rağmen Berkan biraz hafifletti. Abdül ve Metehan ın hiç yardımı yok ağır işlerde.Maçın sonrasına doğru inanılmaz yorgun göründü ki gayet normal. Savunmada bütün ağır işler bu adama düşüyor böyle devam ederse o da sakatlanır.
dün atılmalıydı ikinci sarıdan. yapılacak iş değildi gitti ayağına bastı adamın. sarısı olan oyuncu dikkat etmeli. ben hakemin baskıdan atmadığını düşünüyorum hatta. zaten bi algıyla geldi buraya bu hareketi de yapsa kıyamet kopardı. üstelik ts-fb maçını da rezalet yönetmisti bu hakem. kariyerinin sonu olurdu herhalde. kesin torpilli bu oğuzhan çakır denen adam. bu kadar beceriksiz bu kadar yeteneksiz bu kadar futboldan uzak, sahada oynayan takımların değil de tamamen kendisinin skorlara etki ettiği bi hakem yakın zamanda görmedim ben. maçı resmen yönetmiyor, idare ediyor.