#6 Davinson Sánchez

Önce alın terim sonra 'Okan Buruk' derim.

-Davinson Sanchez Ş.

herkesin önünde şu an, nazar değmesin.

cam-nazar-boncugu-3d-443-1.jpg

Gördüğü sarı kartın faul ile alakası bile yoktu ama biraz sakin kalması gerekiyor. kırmızı kart görebilir yakında.

Kendisine yapılan faulde bacağı uzattı bence net kırmızıydı verilmedi.

Gördüğü sarı yanlıştı.

Rakibin ayağına iki kez bastı aynı pozisyonda net ikinci sarı olmalıydı yine verilmedi.

Saçma sapan bir maç oluyor kendisi adına.

Kenara çekilmeli ve durum izah edilmeli

Bu maç üzerinden öyle bir algı yapılacak ki hep atılmanın eşiğinde oynayacak

Önümüzdeki haftalarda ekstra temiz oynamalı

Bu arada Thiam itini de attırabilir. Bu it hep bizim maçlarda itlik peşinde

reis senin sinirin kime

net olarak oyundan atılması lazım

ilkte adama tekme atıyor hadi orda vermediler

gördügü sarı sacmaydı ama yaptıgı faulden sonra net atılmalıydı

bugun kafa toplarınıda sacma sapan yerlere attı

bugün atılmak için epey uğraştı

kart çıkmadı ama yaptığı hareket direkt kırmızı bile olabilirdi

bazen yüksek özgüvenden saçmalıyor.

bugün atılmak için epey uğraştı

kart çıkmadı ama yaptığı hareket direkt kırmızı bile olabilirdi

bazen yüksek özgüvenden saçmalıyor.

2 kere atılmalıydı bugun, ilk tekme attı, kırmızı o, ikinci de ikinci sarı.Neden böyle oynadı anlamadım, özel hayatında falan sorun var herhalde.

Dün kırmızısını atladılar.
Takımdaki herkes "hallederiz" diye çıkmış maça, savruk savruk oynamanın cezasını çektik.

Tottenhamlilarin arada kafa gidiyor dediği maçlardan biriydi muhtemelen..Zaten bu saçmalıkları sayesinde buralara kadar dusmustur .. Canın sağolsun kral telafi edersin yeter ki sakin ol biraz

Maçın sonrasına doğru inanılmaz yorgun göründü ki gayet normal. Savunmada bütün ağır işler bu adama düşüyor böyle devam ederse o da sakatlanır.

dün atılmalıydı ikinci sarıdan. yapılacak iş değildi gitti ayağına bastı adamın. sarısı olan oyuncu dikkat etmeli. ben hakemin baskıdan atmadığını düşünüyorum hatta. zaten bi algıyla geldi buraya bu hareketi de yapsa kıyamet kopardı. üstelik ts-fb maçını da rezalet yönetmisti bu hakem. kariyerinin sonu olurdu herhalde. kesin torpilli bu oğuzhan çakır denen adam. bu kadar beceriksiz bu kadar yeteneksiz bu kadar futboldan uzak, sahada oynayan takımların değil de tamamen kendisinin skorlara etki ettiği bi hakem yakın zamanda görmedim ben. maçı resmen yönetmiyor, idare ediyor.

dün atılmalıydı ikinci sarıdan. yapılacak iş değildi gitti ayağına bastı adamın. sarısı olan oyuncu dikkat etmeli. ben hakemin baskıdan atmadığını düşünüyorum hatta. zaten bi algıyla geldi buraya bu hareketi de yapsa kıyamet kopardı. üstelik ts-fb maçını da rezalet yönetmisti bu hakem. kariyerinin sonu olurdu herhalde. kesin torpilli bu oğuzhan çakır denen adam. bu kadar beceriksiz bu kadar yeteneksiz bu kadar futboldan uzak, sahada oynayan takımların değil de tamamen kendisinin skorlara etki ettiği bi hakem yakın zamanda görmedim ben. maçı resmen yönetmiyor, idare ediyor.

Aynısını bjk maçında da yaptı hocanın açık açık konuşup bu konuyu çözmesi lazım göz göre göre de kırmızı yenilmez hele şu zamanda apo da yok

Sanırım dün en kötü maçını oynadı bizim forma altında. Hatta ilk defa kötü bir maç çıkarmış olabilir

Dün 2. golde hatalıydı galiba ama bu adamın yıpratıcılığı, oyun kurulumuna etkisi, verdiği güven olmasa perişan olurduk bu sene. Allah nazarlardan saklasın.

Geri
Üst Alt