#6 Davinson Sánchez

Rigas ve bu mac, sana sovdugum 2 mac. Gidersen bahanem var artik.

Konsantrasyon kaybını en net gözlemlediğimiz topçumuz. Nelsson'u mutlaka kazanmalıyız. Üstüne 1 tane de stoper almalıyız. Arada 3'lü oynadığımızdan 4 tane net stoper olmalı elimizde.

konsantre olamamış bugün

her oyuncu için normal 1 durum sezon içinde

Reis konsantre olamamakla izah edilemez bence bugünkü maç.. Resmen gol yedirmek için özel çaba sarfetti hadi müdahaleler konsantrasyon kaybından 3-4 defa çalıma girip sıçtı batırdı ..
Sezonun yıldızlarından şüphesiz ama kötü oyunun da bir standarti olur bu herif açık seçik sabote etti bu aksam.

Davinson un kariyerinin en kötü maçı olabilir.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis konsantre olamamakla izah edilemez bence bugünkü maç.. Resmen gol yedirmek için özel çaba sarfetti hadi müdahaleler konsantrasyon kaybından 3-4 defa çalıma girip sıçtı batırdı ..
Sezonun yıldızlarından şüphesiz ama kötü oyunun da bir standarti olur bu herif açık seçik sabote etti bu aksam.
Biraz fazla abartili yorum. Konsantre olamamis oldugu belli ki bugune kadar takimin en iyilerindendi, bunun arkasinda birsey aramak dogru dusunce degil.

o 3 kişinin arasına topu sokması bi #acaip idi evet

anlamadım ben de

Kazandığımız için hataları ve kötü oyunu büyük ihtimal görmezden gelinecek ama ciddi anlamda uyarılması lazım, böyle saçmalıklara müsaade edilmemeli. Hatta keşke 1-2 maç kenara gelse de bu kadar havaya girmemesi gerektiğini anlasa.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz fazla abartili yorum. Konsantre olamamis oldugu belli ki bugune kadar takimin en iyilerindendi, bunun arkasinda birsey aramak dogru dusunce degil.

Ya tamam da bugün kötüysen çok zorlama işlere girmezsin olur biter neyin hırsını yaptı da bu kadar saçmaladı onu idrak edemiyorum.. Sabote etmekten kastım da bu kötü oldugun maçı kabullenip ona göre daha risksiz oynarsın olur biter..

Bi' daha olmasın kardeşim.

Puan kaybetmek için çabalamasına rağmen kazandık

Iyi degildi bugun evet ama taraftarimizin kendi oyuncumuza baski kurmasi tamamen aptallik

Torreira’nin iptal edilen golünden sonra da sanchez taraftara dogru söyleniyordu baski dan kurtuldugu icin ama daha sonra gol iptal edildi

Iyi degildi bugun evet ama taraftarimizin kendi oyuncumuza baski kurmasi tamamen aptallik

Torreira’nin iptal edilen golünden sonra da sanchez taraftara dogru söyleniyordu baski dan kurtuldugu icin ama daha sonra gol iptal edildi
sanchez mort oldu denılebilir bu durum icin

Bugün maçta hop oturtup hop kaldırdı bugün sakarlık maçını bitirdi.

Geri
Üst Alt