#6 Davinson Sánchez

Abi ısrar etmesinin anlamı yok taraftar yerinde bir müdahale yaptı, gerektiğinde kaleciye dönmeyi kendine dert etmemesi lazım.

La adam bi maç sıçtı diye içinden geçmişsiniz olur abi böyle şeyler napıyonuz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

topla olan saçmalıklarına bişey demiyorum çünkü o riskli oyun zaten bizi fener gibi kabız oynamaktan uzak tutan en önemli etmen. 30 kere iyi olur 2 kere kötü olur önemlii değil. ama savunmadaki pasifliği baya şaşırttı, markao karşısındaki apo gibiydi adeta romulo karşısında. son dakikalarda bile normalde çıkıp vurabileceği 2-3 topu sektirip fırsat verdi göztepe'ye. nelsson'a karşı olan haklı güvensizliği gördükten sonra bugün belki fedakarlık yaparak oynamıştır bilmiyorum ama kötü davinson'un bile gerisinde sayılabilecek bi performanstı. canı sağolsun.

Önümüzdeki lig maçında süpüreceğine eminim. Yılda 1-2 şaban maçları oluyor, olmasa zaten burada da olmazdı gibime geliyor.

15 veren varsa gönderilsin

Gibi yorumlar var. Kötuydu, toparlan deyip gecilmeli. Sezonun oyuncularindan biri sonucta

Taraftar ha huu yaptı haklı olarak ancak bu herif için Tottenham olayını bitiren oradaki taraftarların ha huu yapmasıydı bunu da anımsatalım. İyi oynadığı bir maçta ekstra helal olsun çekmek lazım imho patron bunu hak ediyor

bazen bazı maçlara kuru sulu taş toz ne varsa içip öyle çıktığını düşünüyorum açıklanamaz işlere imza atıyor çünkü tanıyamadım sahada. Bay Buruk bir köşeye çekse iyi olacak bu nedir arkadaş. Allah'tan bu sefer apokerim iyiydi de tolere etti. Bir maç biri bir maç öteki tanınmaz halde oluyor.

Kötü oynamasını geçtim o olabilir ama bugün çok garip garip şeyler yapmaya çalıştı onu anlamadım neyse ik üç maç kötü oynamaya hakkı var takım taşır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötü oynamasını geçtim o olabilir ama bugün çok garip garip şeyler yapmaya çalıştı onu anlamadım neyse ik üç maç kötü oynamaya hakkı var takım taşır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abdülkerimde 2-3 kere Jakopsun arkasından sol açık gibi bindirmelrer yaptı.

Çok iyi özellikleri var ama savunmada denge olmazsa olmazdır, geçen yıl ile farkımız bu evet kendisi ile önde daha iyiyiz daha özgürüz ama savunmada dağınığız. Her topa çıkıp yer boşaltmalar ve riskli müdahaleler. Biz her şeyi abartmayı çok severiz ama gerçekler ile yüzleşmek iyi gelecektir.

Geçen yıl ligde sadece 26 gol yemiştik şimdi ligin devresi olmadan 20 tane yedik ve verdiğimiz pozisyon sayılarıda x2'dir.

Bir de cepheden gelen hava toplarına vuramama işi başladı önce Thiam sonra Banza şimdi Romulo delik deşik ettiler.

Çok iyi özellikleri var ama savunmada denge olmazsa olmazdır, geçen yıl ile farkımız bu evet kendisi ile önde daha iyiyiz daha özgürüz ama savunmada dağınığız. Her topa çıkıp yer boşaltmalar ve riskli müdahaleler. Biz her şeyi abartmayı çok severiz ama gerçekler ile yüzleşmek iyi gelecektir.

Geçen yıl ligde sadece 26 gol yemiştik şimdi ligin devresi olmadan 20 tane yedik ve verdiğimiz pozisyon sayılarıda x2'dir.

Bir de cepheden gelen hava toplarına vuramama işi başladı önce Thiam sonra Banza şimdi Romulo delik deşik ettiler.
Bu sene çok penaltı golü yedik. 5 veya 6 olması lazım. Dağınıklık durumuna katılıyorum ama ona rağmen yine az gol yedik.

Sezonun en iyi stoperinden şu ana kadar ligin en kötü stoper performansı. Maç içinde çok kızdım ama burda suçlu Okan hoca. Hazır değilse oynat işte Nelssonu

Bir sezonda 3 maç olağanüstü kötü oynuyor.

Kötü oynadığında onu çekilmez hale getiren işler normal şartlarda en iyi yaptığı şeyler ama ceza sahası içinde çalım atmaya çalışarak inanılmaz riskler alıyor.

Dikensiz gül olmaz ama dün insanları çıldırttı. Hoca oyundan çıkarmasını bilir ama anahtar oyuncuları kötü oynarken de kesmemeye çalışıyor çünki bu adamlar ligin en iyi futbolcuları.

Daha basit oynamak ayıp değil. Kendisinden razıyız.

Geri
Üst Alt