Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Abi ısrar etmesinin anlamı yok taraftar yerinde bir müdahale yaptı, gerektiğinde kaleciye dönmeyi kendine dert etmemesi lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülkerimde 2-3 kere Jakopsun arkasından sol açık gibi bindirmelrer yaptı.Kötü oynamasını geçtim o olabilir ama bugün çok garip garip şeyler yapmaya çalıştı onu anlamadım neyse ik üç maç kötü oynamaya hakkı var takım taşır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sene çok penaltı golü yedik. 5 veya 6 olması lazım. Dağınıklık durumuna katılıyorum ama ona rağmen yine az gol yedik.Çok iyi özellikleri var ama savunmada denge olmazsa olmazdır, geçen yıl ile farkımız bu evet kendisi ile önde daha iyiyiz daha özgürüz ama savunmada dağınığız. Her topa çıkıp yer boşaltmalar ve riskli müdahaleler. Biz her şeyi abartmayı çok severiz ama gerçekler ile yüzleşmek iyi gelecektir.
Geçen yıl ligde sadece 26 gol yemiştik şimdi ligin devresi olmadan 20 tane yedik ve verdiğimiz pozisyon sayılarıda x2'dir.
Bir de cepheden gelen hava toplarına vuramama işi başladı önce Thiam sonra Banza şimdi Romulo delik deşik ettiler.