#6 Davinson Sánchez

Kritik bir müdahale ile bizi kurtardı ama maç içerisinde çok iyi değildi. Yediğimiz golde hiç umursamadı durduk yere pozisyon yedik aynı hatayı tjk maçında da yaptı. Bi kaç pozisyonda ileri çıkarken atağı boşa harcadı geriye gelemedi. Umarım son müdahalesi toparlanmasını sağlar.

Iy kötü maçları her zaman oldu ama izlemesi aşırı zevkli bir eleman. Ben bunun gibi stoper görmedim.

Forumda Nelsson’u en çok sevenlerden birisi benimdir ama Davinson geldiğinde ki Ramos ismi de geçiyordu hiç istemiyordum, büyük iş demiş çok sevinmiştim. Ajax döneminden beri bilirim zira.

O gün neyse bugün de o, bazen 9luk oynar ama bir anda 4lüğe döner, Davinson bu, yüksek konsantrasyonu hep tutuyor olsa dünyada zaten oynamayacağı takım yok.

Kısacası böyle kabullenmek lazım. Nelsson Abdülkerim Davinson, rakip 20 tane stoper alırken bu üç oyuncu üç yıldır büyük karakter gösterdi, gittik üzerlerine bir stoper aldık ne çıktığı ortada, böyle adamlara sahip çıkmak lazım bugün satsan yıllarca yerini dolduramazsın.

Gerçekten çok büyük bir stoper, lige gelmiş en iyilerden ancak son maçlarda laubalilik var bunlar tehlikeli. Ligin üzerinde bir isim evet ama konsantre etmek gerek.

Davinson ara ara konsantrasyonunu kaybediyor. Dün kaleci Günay'ın yaptığı gibi ara ara bunu şoklamak lazım.

Çok kararsız kalıyor. Bazen iyi kötü bir karar verip uygulaması lazım.

Geri
Üst Alt