#6 Davinson Sánchez

NET şekilde OSİMHEN sonrasındaki en testisli oyuncumuz.

İYİ olduğu maçı kaybetme ihtimalimiz çok az.

Nezih Akşener: "Dün yeni çocuğu dünyaya gelen Davinson Sanchez, dün takımla birlikte hareket edememişti. Özel uçakla Samsun'a geldi. Samsun karşısında ilk 11'de olacak." (beIN Sports)

Bugün çok yüksek performans beklemiyorum. Hata yapmasın yeter.

moundilmadji muadili forvetlerle baş edebilen bir stoper ama bence bu akşam zorlanır

Son 15 yıldaki en iyi stoperimiz her şeye rağmen.

Son 30 seneyi düşünecek olursam sıralamam sanırım şöyle olur,

1- Popescu
2- Sanchez
3- R. Song
4- B. Korkmaz
5- Urfalı
Bunu şimdi gördüm. Popescu' yu severim, bizde fiziksel yönden ciddi Avrupalı otoritelerin tabiriyle 'enkaz' olsa da oyun aklıyla iyi iş çıkardı ama UEFA Kupasının hatrına, biraz 'overrated' değerlendirildiği kanısındayım. Hizada yakalandığı durumlarda bile direkt rakibi indirmek zorunda kalırdı. Kurallar sonradan değiştirildiği gibi olsaydı burada tutunamazdı.

Ben listenin başına tereddütsüz Davinson' u koyarım. Aslında Ujfalusi de düşünülebilirdi; birkaç yaş gençken parayla getiremezdin; oyun zekası, top tekniği ve liderlik özelliklerine hayrandım; lakin 33 yaşında gelip 1 sezon oynadığı için kalitesi nispetinde iz bırakamadı.

Herif Sara'dan daha çok dikine oynamıştır tehlike yaratacak anlamda. Adamın dibi

Ulu heis yeniden baba olmuş tebrik ederiz

Elit bir sporcu gerçekten de

Son 15 yıldaki en iyi stoperimiz her şeye rağmen.

Son 30 seneyi düşünecek olursam sıralamam sanırım şöyle olur,

1- Popescu
2- Sanchez
3- R. Song
4- B. Korkmaz
5- Urfalı

Ben stumpf un önüne kimseyi koyamıyorum ayağı iyi değildi belki ama inanılmaz bir adamdı:) belki duygusal bakıyorumdur bilemiyorum

İcardi ile beraber kaptan olmalı

mutlaka takımda tutulmalı ama gideceğini düşünüyorum ben.

İtalya yapar.

Orta sahada top kaptığı zaman çok etkili oluyoruz. Arkaya top kaçtığında kademesine giren biri olursa sorun yaşamayız. Ona göre önlem almalıyız ki Lemina o işi yapıyor. Eğer baskı kurmak istiyorsak bu adamın orta sahaya kadar çıkması lazım

George Gardi: “Her transferin kendi zorlukları var. Yıldız oyuncular dünya devlerinin radarında ve onları Türkiye’yi ilk tercihleri yapmaya ikna etmek hiç kolay değil.

Örneğin Davinson Sanchez transferi tam altı ay sürdü. Çok sayıda engel vardı. Yaklaşık 10 milyon euroluk bir bedelle bu transferi tamamlamak büyük bir başarıydı.”

1744879900665.webp

Bunun bek versiyonunu bulsak hatta orta saha versiyonu da. Sara'ya yakın top oynar koysak oraya

Maçta canı sıkıldı, kanada falan geçti sonra gitti gol attı geldi

Gelmiş geçmiş en büyük efsanemiz olacak inşallah futbolu bizde bırakır skirnar bunun taşağıni öpsün

Bu adam iyiyse, her şey tamam demektir.

Geri
Üst Alt