#6 Davinson Sánchez

Maç gayet iyi giderken o yaptığın şımarıklığın sonu penaltı oldu, beynini soyunma odasında bırakıp çıkma şu maçlara

Sezon başından beridir istikrarlı şekilde sakar şakir performansı sergiliyor.

Bu adam bu fazlası değil. Savunmacı falan hiç değil. Fiziksel avantajı ile bizim taktikte kendine yer buldu.

Şu an fiziksel olarak da yerlerde olduğu için sıvaması kadar normal birşey yok.

Sezon başında yalandan Como momo dediler 3 yıl daha sözleşmesi olan adama %50 zam yaptılar.

Bunlar müstahak bize... Daha bunlar iyi günleri oynamaya devam ederse daha büyük sıvayacak.

sezon başı daha hiçbir şey yokken maaşı alır yatar diye korkuyorum demiştim tam da öyle oldu

tum maclarda oynadigi ve son mac uzatmaya gittigi icin 930 dakika ile cl'de en cok sure alan futbolcu konumunda su an

Kendisi hakkında en kararsız kaldığım oyuncu. Tüm sakarlıklarına rağmen üst düzey yapabildiği şeylerden dolayı kendisinin en azından 1 sezon daha kalması taraftarıyım.

"Galatasaray tarihinin en iyi defanslarından biri" konumundan "en sakar oyuncusu" konumuna geçmesini istemem. Önemli maçlarda yaptığı hatalar çok arttı. Kendisini de ne zaman dinlendirsek sıkıntı yaşıyoruz. Alternatifleri biraz diş gösterse Davinson da kendine çeki düzen verecektir.

Daha 29 yaşında. Doğrusunu söylemek gerekirse sakarlıklarına rağmen 3 sezon daha rahatlıkla oynar. Ondan sonrasına o zaman bakılır.

Popescu'yla beraber en iyi stoperimiz olduğunu düşünüyorum.

Sol stoper oynayamıyor ısrarla yine sol stopere çekiliyor, takım hem defansından hem ileri çıkışlarından faydalanamıyor, üstüne sağ tandemde Boey’le birbirlerini anlıyolar. Yanında kim oynarsa oynasın bu adamın yeri sağ stoperdir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ofsayt bozmaları kabak tadı verdi. Jk maçlarında da zıçıor zaten. Telsim sahasında kulübede olmalı

Aynen satalım da senin boktan adamlarından birini alalım, nah bulursun bu seviyede adamı.
Beğenmedim diye bir sey mi yazmışım. Sizden hakaret yemeye girmiyorum ben buraya. Siz beğenmeyince değersiz olmuyor o adamlar oyuncular. beğenmiyorsaniz söylersiniz oyuncuyu. hakaretlerinizi yemeye yazmıyor kimse .

Davinson Icardi Lemiba bunlari yazın satmak lazım.
Yerlerine daha iyilerini almak lazim

Beğenmedim diye bir sey mi yazmışım. Sizden hakaret yemeye girmiyorum ben buraya
Sürekli papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun, dayanağı var mı yok.

Hakaret falan da etmedim, etsem çok daha ağır konuşurdum rahat ol.

Geri
Üst Alt