#6 Davinson Sánchez

Marcao ve Nelsson'da olduğu gibi bunu da zamanında Como'ya satmadığımız için çok pişman olacağız.

İyi oyuncu ama misyonunu tamamlayanlardan. aldığımız ücreti de düşününce zarar etme ihtimalimiz yok çünkü piyasasını koruyan bir isim. gelecek sezon abdülkerim ve davinson ile yolları ayırmalıyız.

Kimsenin kimseye hakarete hakkı yoktur. Dayanagi en cok olan adamlardan biriyim. Ben burda herkes her şeye neler derken
Ulan hakaret etmedim zaten okuduğunu da mı anlamıyorsun

Söyle bakayım dayanağını, satıp kimi alacaksın yerine söyle dinliyorum

Aylardır her konuda 150 tane adamın olduğu saçma sapan listeler atıp duruyorsun, bizde sahaya çıksa dizleri titreyecek adamlar alayı, bir sen zekiymişsin gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun sonra laf edilince de kem küm.

Biz de senin kafa açıp durmanı çekmek zorunda değiliz, vazgeçtim dinlemiyorum.

Ulan hakaret etmedim zaten okuduğunu da mı anlamıyorsun

Söyle bakayım dayanağını, satıp kimi alacaksın yerine söyle dinliyorum

Aylardır her konuda 150 tane adamın olduğu saçma sapan listeler atıp duruyorsun, bizde sahaya çıksa dizleri titreyecek adamlar alayı, bir sen zekiymişsin gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun sonra laf edilince de kem küm.

Biz de senin kafa açıp durmanı çekmek zorunda değiliz, vazgeçtim dinlemiyorum.
Tabiki dinlemek zorunda değilsiniz ama kimse de size kendini ispat etmek zorunda degil. Size gore saçmadır bana gore degildir alan aliyor zaten o adamlari. Satis olayı da adama kotu demek değildir illa satılsın demek de değildir. Belli bir bakış açısını tartışmak ve bazılarını belki satmaktir. Bunu tekrar etmek zorunda aciklamak zorunda kalma. Benden kaynaklı degildir. Hakaret e gelince istediğiniz kelimeler ile cevaplar verebiliyorsunuz bizim veremeyecegimiz ya da zaten vermeyeceğimiz. bunlari işitmek icin kimsenin yazdığını düşünmüyorum kimsenin de bu kelimeleri kimseye kullanmaya hakki yoktur

Son düzenleme:
Solda oynamasına rağmen iyiydi bugün.

Diğer maçlarda bunu yapan sanchez bjk maçında tersten şov yapar.

8c7e2f84-3bdf-4a2d-abeb-6152d35610ce_size330x495_cropCenter.jpg

Bunun bir göztepe maçı vardı içerde o gelir aklıma bunun adını duyduğumda

büyük ihtimalle muslera'dan bulaştı bjk maçları hastalığı kendisine umarım kronik değildir de geçmiştir

Tabiki dinlemek zorunda değilsiniz ama kimse de size kendini ispat etmek zorunda degil. Size gore saçmadır bana gore degildir alan aliyor zaten o adamlari. Satis olayı da adama kotu demek değildir illa satılsın demek de değildir. Belli bir bakış açısını tartışmak ve bazılarını belki satmaktir. Bunu tekrar etmek zorunda aciklamak zorunda kalma. Benden kaynaklı degildir. Hakaret e gelince istediğiniz kelimeler ile cevaplar verebiliyorsunuz bizim veremeyecegimiz ya da zaten vermeyeceğimiz. bunlari işitmek icin kimsenin yazdığını düşünmüyorum kimsenin de bu kelimeleri kimseye kullanmaya hakki yoktur

Vaaaay adminle çata çat tartışma ha

Gururlandırdın

Satılıp yerine Marcao alınsın diyen var. Vallahi bu GS taraftarı normal değil.

Ayakta kalıp rakibini takip et birader. Bir TJK maçının daha içine etme.

Çok fazla Sanchez konuşuldu 2 haftadır. Umarım gereğinden fazla hırs yapmaz. Fazla konsantrasyon da çarpar adamı. Savunmacı buz gibi olmalı sahada.

bjk maçı oldu mu ben sıçarım aga, acaip şaban gibi oynuyor bjk maçlarında

Geri
Üst Alt