Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Marcao ve Nelsson'da olduğu gibi bunu da zamanında Como'ya satmadığımız için çok pişman olacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimsenin kimseye hakarete hakkı yoktur. Dayanagi en cok olan adamlardan biriyim. Ben burda herkes her şeye neler derkenSürekli papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun, dayanağı var mı yok.
Hakaret falan da etmedim, etsem çok daha ağır konuşurdum rahat ol.
Ulan hakaret etmedim zaten okuduğunu da mı anlamıyorsunKimsenin kimseye hakarete hakkı yoktur. Dayanagi en cok olan adamlardan biriyim. Ben burda herkes her şeye neler derken
Tabiki dinlemek zorunda değilsiniz ama kimse de size kendini ispat etmek zorunda degil. Size gore saçmadır bana gore degildir alan aliyor zaten o adamlari. Satis olayı da adama kotu demek değildir illa satılsın demek de değildir. Belli bir bakış açısını tartışmak ve bazılarını belki satmaktir. Bunu tekrar etmek zorunda aciklamak zorunda kalma. Benden kaynaklı degildir. Hakaret e gelince istediğiniz kelimeler ile cevaplar verebiliyorsunuz bizim veremeyecegimiz ya da zaten vermeyeceğimiz. bunlari işitmek icin kimsenin yazdığını düşünmüyorum kimsenin de bu kelimeleri kimseye kullanmaya hakki yokturUlan hakaret etmedim zaten okuduğunu da mı anlamıyorsun
Söyle bakayım dayanağını, satıp kimi alacaksın yerine söyle dinliyorum
Aylardır her konuda 150 tane adamın olduğu saçma sapan listeler atıp duruyorsun, bizde sahaya çıksa dizleri titreyecek adamlar alayı, bir sen zekiymişsin gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun sonra laf edilince de kem küm.
Biz de senin kafa açıp durmanı çekmek zorunda değiliz, vazgeçtim dinlemiyorum.
Tabiki dinlemek zorunda değilsiniz ama kimse de size kendini ispat etmek zorunda degil. Size gore saçmadır bana gore degildir alan aliyor zaten o adamlari. Satis olayı da adama kotu demek değildir illa satılsın demek de değildir. Belli bir bakış açısını tartışmak ve bazılarını belki satmaktir. Bunu tekrar etmek zorunda aciklamak zorunda kalma. Benden kaynaklı degildir. Hakaret e gelince istediğiniz kelimeler ile cevaplar verebiliyorsunuz bizim veremeyecegimiz ya da zaten vermeyeceğimiz. bunlari işitmek icin kimsenin yazdığını düşünmüyorum kimsenin de bu kelimeleri kimseye kullanmaya hakki yoktur