#6 Davinson Sánchez

1 maçla karar verilmez ama dünkü Davinson Nelsson’dan birkaç gömlek üstün

Stoper tandeminin değişmeli oynatılmasına karşıyım, muhtemelen Nelsson zaten devre arası gidecek ama devre arasına kadar umarım değerini düşürmeyiz oynatmayarak. Diğer türlü Nelsson’u oynatsan da Davinson’u zor idare edeceksin. Okan hoca ne yapacak bu kadroyu bilemiyorum, diğer mevkilerde de aynı durum var. Her maç 5-6 oyuncu değiştiremezsin

Bu saatten sonra Davinson banko oynar yanına kimi koyarsanız koyun. Tüm stoperlerden 2 gömlek daha iyi oyuncu.

Tek eleştrim 70’den sonra bi konsanstrasyonu düştü gibi hissettim, üst üste fauller yaptı, bir topu uzaklaştıramadı. Bunu da bayadır maç oynamamasına bağlıyorum, sonlara doğru yorulmuştur.

masallah harika ins bozmaz

en iyi transfer

iyi topcu kendini ilk mactan belli eder

capone ve ujfa havasi aldim

capone da ilk mactan 40 yillik GSli gibi oynamistir

keske o kafasi kaleye girseydi fevkaledenin fevkinde baslangic olurdu

Bizim taraftar ilk defa futbol izliyor gibi bir maçta adam asmalar bir macta oyuncuyu yuceltmeler Davinson Sanchez dünya piyasasinda bilinen bir oyuncu zaten Tottenham dan 32-33 yaşında da gelmedi 27 yaşında geldi.Onun dışında bir oyuncuyu överken diğer oyuncuyu gömmeye gerek yok Nellson Sanchez savunması da olur Şampiyonlar Ligi'nde.

Davinson’un iyi olması Nelsson’u kötü stoper yapmaz. Yüzü eskidi diye herkesi çöp yapmaktan vazgeçin. Davinson tabii ki daha iyi stoper, maliyet, geçmiş özelinde baktığında düne kadar EPLnin en önemli stoperlerindendi, dün oynayana kadar şu konuda bok attığınız bir ton yorum da var.

Nelsson son dönemin net en iyi stoperiydi hatta Ujfa sonrası en iyisiydi. Marcao gibi iki şov yapıp, defansta mal mal hatalar yapmıyor diye değersiz olmuyor. Geçen sene Marcao gibi yapıp gitmeyi de bilirdi, kaldı geçen sezon en büyük pay sahiplerinden oldu.

Bu sezona kötü başladı diye çöpe atalım yarın aynısını Davinson’a yapacaksınız, sıktınız iyice.

baya kendini bilerek oynuyor ve çok sakin karşılıyor topları. panikle verilmiş bir kararı yok. bu denli tecrübeli ve atletik stoper görmeyi çok özlemişiz gerçekten.

Bu transferin en güzel tarafi tam stoper olmayi ogrenilen yasta stoper aldik. Bunun altin cagi 28-33 arasi. Insallah boyle devam eder.

Zuhahahhahahaha uzulmeyin be nelsson da oynar arada
Bağırttı
FF5F870E-B5ED-4231-9141-E8CBED9263C2.webp

Başakşehir Bireysel performans videosu yok mu

Nelson ana stoper değil ,nasıl desem bülentin yanında ki popescu değil ,bizde ki görevi o olduğu için baskın gözükmüyor

Sanchezin yanında bir nelson daha başka olabilir ziyadesi ile ama orada da denklemde abdül reiz var

Kafam karıştı ,ama bizim oyuna Nelson tam uygun isim değil ,hatta avrupaya iyi paraya transferi yada mt de oynatılmamasınıda buna bağlıyorum ( mt yi bizde diye düşünüyordum eskiden)

Geri
Üst Alt