#6 Davinson Sánchez

Kendisinin transferini eleştiren biri olarak en azından bu maç özelinde yanıldık demekte beis görmüyorum. Umuyorum bu seviyede devam eder.
images-5.webp

Adam defansta bu şekil takiliyor Alp bey.

Zaten millet Manu kendi Ligi'nde kötü gidiyor diye adamlara AkçaabatSebatspor muamelesi yapıyor.

Her şeyden önce EPL fizik kalitesi bambaşka bir olay.

O yüzden pozisyon farketmeksizin, o kalitede rüştünü ispat etmiş adamlar ile oynamak lazım.
Adamlar Bayern deplasmanından puan alıyordu neredeyse. Epl başka bir şey. Yenildikleri Brighton ve Arsenal çok iyi takımlar. Manu top ile oynayan taraf olacak. Geçiş oyunu oynamak zorundayız. 4-2-3-1 formasyonunda oynayacaksak Defansiz yönü güçlü bir orta saha gerekiyor. Dirençli bir takım çıkması gerekiyor.

Muslera
Boey-Nelsson-Apo-Angel
Sanchez-Torr
Tete-X-Kerem
Icardi

10 numara Mertens mi çıksa, Ziyech mı karar veremedim. Onu da hoca bilsin.

Kendisinin transferini eleştiren biri olarak en azından bu maç özelinde yanıldık demekte beis görmüyorum. Umuyorum bu seviyede devam eder.
Bravo Başgan.
Yanıldık demek de bir Erdem'dir.

Ali Koç'a söyleyeceğim, Yoğurtçu Parkın'da Eda Erdem'in yanına senin de heykelini diksin.

Bayern ve manu deplasmanlarına

Muslera

Boey Sanchez Kaan Ayhan Nelsonn Albdulkerim

Torreira Kerem Demirbay

Tete Kerem
İcardi

11'i bu şekilde kurardım. Kaan ayhan stoper gözüküyor başta oyun içinde duruma göre orta sahaya destek olabilir. Kerem demirbay ise sürpriz çıkışları ile gol arayabilir. Zaha Ziyech ve Mertens hamle oyuncusu olur.
Abdülkerim o kadar atletik ve çevik kanat oyuncularına karşı bek oynayamaz muhtemelen.

Muslera

Torreira Kerem Demirbay

Tete Kerem
İcardi

11'i bu şekilde kurardım. Kaan ayhan stoper gözüküyor başta oyun içinde duruma göre orta sahaya destek olabilir. Kerem demirbay ise sürpriz çıkışları ile gol arayabilir. Zaha Ziyech ve Mertens hamle oyuncusu olur.
12 kisi

11 kardeş 1 daha say. Kaan ile ayhan aynı kişi. Bence iyi ce bir öğren takımımızdaki topçuların isim ve soy ismini
Senin dedigin sekilde yapmis olsam 13 kisi olur.

5-3-3 taktigi ile kac kisi oluyormus bir bak istersen :)

Dur cozdum galiba, sen Kerem Demirbay'i full yazinca orada bir yanlis anlasilma cikiyor olabilir. Yani orta sahada 2 adamla mi cikmayi istiyorsun? Bizi duman ederler.

Muslera

Torreira Kerem Demirbay

Tete Kerem
İcardi

Ulaş'ın kadro:

Ben 13 kişi saydım. Kaan ve Ayhan. Kerem ve Demirbay. Zaten başka türlü de yenemeyiz Manuyu:)

Muslera

Torreira Kerem Demirbay

Tete Kerem
İcardi

Kerem ile Demirbay aynı kişi ise bu maç 5 yeriz. 2 li orta saha ile kime nasıl üstünlük kuracaksın.

Kerem ile Demirbay aynı kişi ise bu maç 5 yeriz. 2 li orta saha ile kime nasıl üstünlük kuracaksın.
Doğru ama amaç ortsahada üstünlük kurmak değilki alan savunması yapacağız topu manuya vereceksin. Kaan gerektiğinde orta sahaya destek verir. Amaç orta sahada üstünlük kurmak değil gerekli olan zamanda ikili mücadele kazanmak ve tete kerem ikilisine boş alan yaratmak. Icardi zaten olmayan pozisyondan gol arayacak tarzda bir forvet.

Senin dedigin sekilde yapmis olsam 13 kisi olur.

5-3-3 taktigi ile kac kisi oluyormus bir bak istersen :)

Dur cozdum galiba, sen Kerem Demirbay'i full yazinca orada bir yanlis anlasilma cikiyor olabilir. Yani orta sahada 2 adamla mi cikmayi istiyorsun? Bizi duman ederler.
Kaan destek verir orta sahaya artı Tete aynı zamanda oyun kurucu yönü var ve enerjik serbest olunca etkinliği çok artıyor. Kerem de barcelona deplasmanında boş alanda yardırmıştı.

Sadece bu formasyonda takımı çok koşturacağız toplu olarak yorulacaklar

Kaan destek verir orta sahaya artı Tete aynı zamanda oyun kurucu yönü var ve enerjik serbest olunca etkinliği çok artıyor. Kerem de barcelona deplasmanında boş alanda yardırmıştı.

Sadece bu formasyonda takımı çok koşturacağız toplu olarak yorulacaklar
o 12 kişiden kimi çıkarıyorsun ulaş reis merak ettim

Doğru ama amaç ortsahada üstünlük kurmak değilki alan savunması yapacağız topu manuya vereceksin. Kaan gerektiğinde orta sahaya destek verir. Amaç orta sahada üstünlük kurmak değil gerekli olan zamanda ikili mücadele kazanmak ve tete kerem ikilisine boş alan yaratmak. Icardi zaten olmayan pozisyondan gol arayacak tarzda bir forvet.
Yok yanlış düşünüyorsun bence. Orta sahayı eline almaz isen yıkar geçerler seni. Elbet bir hata yaparsın. Bu maçta rakibi mümkün olduğunca kaleden uzak tutmak gerekir.

Geri
Üst Alt