#6 Davinson Sánchez

Yok yanlış düşünüyorsun bence. Orta sahayı eline almaz isen yıkar geçerler seni. Elbet bir hata yaparsın. Bu maçta rakibi mümkün olduğunca kaleden uzak tutmak gerekir.
Bayerni bilmem ama manu pek organize değil. Bayerne hep az yakalayınca gol attılar. İyi kapanan takımlara karşı manu patlayabilir

2-3 maç kötü oynasa maçın davidson sanchez mina koydu diye şakalar yapılacak oyuncu.

Bayern ve Manu maclarinda bir sekilde Nelsson da oynamali. Nelsson'un bazi ozellikleri kotu olsa da pozisyon bilgisi gayet iyi ve kapandigimiz maclarda cok iyi oynar. Cocugu da olunca rahatlamistir.

Bazı futbolcuların kadroların oturmasına daha çok katkı sağladığını düşünüyorum
Sançez'in geriden oyun kurması ve takımı atağa kaldırmasıyla kadromuza aksiyon katacağına inanıyorum
3 stoperimiz de oynamalı maçlarda

Bazı futbolcuların kadroların oturmasına daha çok katkı sağladığını düşünüyorum
Sançez'in geriden oyun kurması ve takımı atağa kaldırmasıyla kadromuza aksiyon katacağına inanıyorum
3 stoperimiz de oynamalı maçlarda
Abdülkerim sol beke Angelinho dumur ediyor beni

En iyi transfer davinson gibi duruyor. Ins. ndombele de kendini göstermeye baslayacak yavas yavas. Zaha ziyech kaliteleri belli zaten 2 3 mac sonra döktürmeye baslarlar. Tete fizik olarak iyi ama o da hala adaptasyon sürecinde.

Bir hata yapsın siz bunu da yerine dibine sokarsınız, korkunç bir kitle.

Dikkatimi cekti de, neden her yerde benzer serzeniste paylasim yapiyorsun Keramettin :)

"x oldugunda, y'yi de z gibi elestirirsiniz.. sizin futbol bilginiz bu kadar.."
"a gelince b olsaydi hemen gozden cikarirdiniz, sizden ancak bu beklenir" minvalinde :)

Dikkatimi cekti de, neden her yerde benzer serzeniste paylasim yapiyorsun Keramettin :)

"x oldugunda, y'yi de z gibi elestirirsiniz.. sizin futbol bilginiz bu kadar.."
"a gelince b olsaydi hemen gozden cikarirdiniz, sizden ancak bu beklenir" minvalinde :)
Hiç bir şeyi beğenmeme yaklaşımı fazla sirayet etti çünkü. Az çok da tecrübe, dediğim gibi olacaktır.

Takım olarak kötü oynadığımızı kabul etmediğimiz sürece, bu da sürer gider.

Hiç bir şeyi beğenmeme yaklaşımı fazla sirayet etti çünkü. Az çok da tecrübe, dediğim gibi olacaktır.

Takım olarak kötü oynadığımızı kabul etmediğimiz sürece, bu da sürer gider.

Kotu oynuyoruz ve bazi oyuncularimiz tercihlerimiz gerek taktik gerekse genel transfer olarak bir parca hatali, hepsi degil elbette.. Bir de cok riskli transferlerimiz var bu dogru ama elestirenlerde bir hayli var forumda. Tabi bugun ak diyen yarin kara diyor, bunlarda var.. Sadece dikkatimi cekti farkli farkli basliklarda benzer sitemin mevcut, ona istinaden sorayim dedim :)

Davinson Sanchez: "Kimse benden bu topu alamaz"

20230927_141433.jpg

O değil de Başakşehir maçında ne top oynamış be

İlk yarının sonundaki pozisyonda toptan hızlı koştu la adam resmen.

Geri
Üst Alt