Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 4.510
- 1.480
- 1.893
Hahaha sen de mi 12 saydıno 12 kişiden kimi çıkarıyorsun ulaş reis merak ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaha sen de mi 12 saydıno 12 kişiden kimi çıkarıyorsun ulaş reis merak ettim
Bayerni bilmem ama manu pek organize değil. Bayerne hep az yakalayınca gol attılar. İyi kapanan takımlara karşı manu patlayabilirYok yanlış düşünüyorsun bence. Orta sahayı eline almaz isen yıkar geçerler seni. Elbet bir hata yaparsın. Bu maçta rakibi mümkün olduğunca kaleden uzak tutmak gerekir.
Alp Beyi takdir bende takdir ediyorum Sami gibi yan cizmiyorBravo Başgan.
Yanıldık demek de bir Erdem'dir.
Ali Koç'a söyleyeceğim, Yoğurtçu Parkın'da Eda Erdem'in yanına senin de heykelini diksin.
Abdülkerim sol beke Angelinho dumur ediyor beniBazı futbolcuların kadroların oturmasına daha çok katkı sağladığını düşünüyorum
Sançez'in geriden oyun kurması ve takımı atağa kaldırmasıyla kadromuza aksiyon katacağına inanıyorum
3 stoperimiz de oynamalı maçlarda
Bir hata yapsın siz bunu da yerine dibine sokarsınız, korkunç bir kitle.
Hiç bir şeyi beğenmeme yaklaşımı fazla sirayet etti çünkü. Az çok da tecrübe, dediğim gibi olacaktır.Dikkatimi cekti de, neden her yerde benzer serzeniste paylasim yapiyorsun Keramettin
"x oldugunda, y'yi de z gibi elestirirsiniz.. sizin futbol bilginiz bu kadar.."
"a gelince b olsaydi hemen gozden cikarirdiniz, sizden ancak bu beklenir" minvalinde![]()
Hiç bir şeyi beğenmeme yaklaşımı fazla sirayet etti çünkü. Az çok da tecrübe, dediğim gibi olacaktır.
Takım olarak kötü oynadığımızı kabul etmediğimiz sürece, bu da sürer gider.
6 no oynuyormuş zaten. Bizim hocamız dener mi hiç sanmam. Ayni şeylere devam ediyorOrtasahamız kötüyken acaba ortasahada mı denesek diyorum..
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi