Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.812
- 8.209
- 1.428
Acayip özgüvenli.Zorunda kalmadıkça kaleciye vermeyip atağı başlatıyor ayağıda iyi fiziğide.Uzun toplarda kafa topunun hepsi sanchezde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şahsımı fena halde g.t etti gibi duruyor.
En hoşuma giden özelliği kaleciye geri pas vermiyor.
Mevzu lig farkı değil. İyi özellikleri olduğunu zaten kabul etmiştik. Herkes hataya teşne saha içinde uyuyor vs diyordu. Şimdilik öyle bir şey görmedim. Öyle riskli işlere de pek girmiyor.Lig farkı var demiştik reis
Mancester'a karşı ekürisi kim olur? Abdülkerim'le birlikte düşler tiyatrosunda hayranlık bırakacak performans gelir mi? Umarım Okan Hoca Nelson bozulmasın diye Nelsonlu bir kadro düşünmez. Ayrıca Sanchez-Nellson ikilisi olursa Nellson'un sağa nitekim sol stoperde daha başarılı olacağını düşünüyorum.İki maçta da yanında farklı stoperle oynadı onu da ekleyelim.
Bence de Abdülkerim olur. Stoper ikilisiyle fazla oynamaz uzun vaade de Apo-Davinson götüreceği için bu maçla beraber başlarız.Mancester'a karşı ekürisi kim olur? Abdülkerim'le birlikte düşler tiyatrosunda hayranlık bırakacak performans gelir mi? Umarım Okan Hoca Nelson bozulmasın diye Nelsonlu bir kadro düşünmez. Ayrıca Sanchez-Nellson ikilisi olursa Nellson'un sağa nitekim sol stoperde daha başarılı olacağını düşünüyorum.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi