#6 Davinson Sánchez

İki maçta da yanında farklı stoperle oynadı onu da ekleyelim.

5 yıllık sözleşmesi var bundan daha güzel bir haber olabilir mi :asd:

Simdilik yaniltmadigi icin sevindim ilk yaridaki gibi anlamsiz sekilde kafayla topu rakipe indirip pozisyonda yedircek anlamsiz hareketlerle gol de yedircek hatta belki mac bile katbettiricek fakat mevcuz ozellikleri bizim icin fazla ust duzey boyle devam

kusursuz bi stoper değil ama lider stoper. yanında kim olursa olsun onun da performansını yükseltir. ben olsam 3'lü de değerlendirip herkesin zaafiyetini gideririm ama ne olursa olsun en az 3 pozisyonu kafadan yedekleyen çok değerli 1 transfer.

İki maçta da yanında farklı stoperle oynadı onu da ekleyelim.
Mancester'a karşı ekürisi kim olur? Abdülkerim'le birlikte düşler tiyatrosunda hayranlık bırakacak performans gelir mi? Umarım Okan Hoca Nelson bozulmasın diye Nelsonlu bir kadro düşünmez. Ayrıca Sanchez-Nellson ikilisi olursa Nellson'un sağa nitekim sol stoperde daha başarılı olacağını düşünüyorum.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancester'a karşı ekürisi kim olur? Abdülkerim'le birlikte düşler tiyatrosunda hayranlık bırakacak performans gelir mi? Umarım Okan Hoca Nelson bozulmasın diye Nelsonlu bir kadro düşünmez. Ayrıca Sanchez-Nellson ikilisi olursa Nellson'un sağa nitekim sol stoperde daha başarılı olacağını düşünüyorum.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de Abdülkerim olur. Stoper ikilisiyle fazla oynamaz uzun vaade de Apo-Davinson götüreceği için bu maçla beraber başlarız.

1696104488600.png

1696104519670.webp

Geri
Üst Alt