Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.519
- 7.092
- 853
45 + mac oynayacaz sadece Apo ve Nelsonla olmaz. bu 3lü dönüsümlü oynar artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar elzem ihtiyaç ya hadi bana anlat nerde ve ne zaman kullanılacak bu çok ihtiyaç olan arkadaş?Gayetde ihtiyac
Artısı fizik kalitesi, hızı, ayağıda az çok iyidir, birebirde falan kolay geçilmez, hamleleli bir oyuncu. Eksisi istikrarsız bir adam ve hataya meyilli konsantrasyon kaybı sebebiyle. Yani aslında Nelsson2da olmayan özellikler bu arkadaşta var, olanlar ise yok. Ajax dönemi gibi konsantrasyonunu tam olarak sağlayabilirse çok elit bir stoper özellikleri itibariyle. İyi tarafı şu Araplar böyle para harcamaya en az 5 sene devam edecekler gibi hatta o 4 takım dışındaki diğer takımlarda harcadıkları parayı arttıracak yavaş yavaş. Sanchez, Zaha, İcardi hatta Ndombele gibi adamlar orada her daim pazarı olabilecek isimler. Bunlara Oliveira falanda dahil ama ona çift haneli maaş vermezler. Sanchez'in Avrupa'da da ciddi pazarı var bu arada PSV, Rennes gibi takımlar ciddi istemişti kendisini. Ama maaşı çok olmuş o da 2.2-2.5 civarı olsa çok iyi anlaşma olurmuş.Pek izlemedim bu arkadaşı defosu ya da eksiği neydi ki yedeğe düşüp bize kadar geldi
Artısı eksisi ile tam tanıyan bilen bu duruma vakıf olan birileri var mı?
Primiyer ligde bir stoper için pozisyon bilgisi kötü,gollük hataya yatkın, ayağı kötü bir stoper.Pek izlemedim bu arkadaşı defosu ya da eksiği neydi ki yedeğe düşüp bize kadar geldi
Artısı eksisi ile tam tanıyan bilen bu duruma vakıf olan birileri var mı?
Mümkünatı yok ön liberoda oynamasının, adam stoper.Kendisi ön libero mevkisinde denenemez mi acaba?
Fizikli hızlı atletik ayağı temiz.
Denenir bence Okan hocam deneyecektir.
Temel sorun zaten tam da o noktada başlıyor ve bitiyor. Transfer politikamız, çok yüksek tavan biçilmiş, o tavanı bulmuş-bulmamış ama artık düşüşe geçmiş oyuncularla ilgilenmek kıstasına dayanıyor. Nispeten genç ve son sezon dikkat çekici performans göstermiş, ofansif yetenekleri parlak Szymanski için, Erden Beyin bizzat ifadesiyle yüksek bulduğumuzdan daha yüksek bedeli, o yüzden Sanchez' den esirgemedik mesela. Yeni yükselişe geçmiş futbolcunun, aynı maliyetle alınabilecek düşüşteki bir futbolcuya kıyasla CV si elbette zayıf olacaktır; orada geçmişi değil beklentiyi satın alıyorsun. Bu bakış açısıyla neredeyse hiçbir zaman genç ve gelecek vaad eden futbolcu alamazsın. Transfer sezonu boyunca hep bu düşünceler içinde oldum ve burada da ifade ettim...Tümüyle yahut kısmen böyle düşünen çok kişi var; kimisi fikrini açık ediyor, kimisi de taraftarlık güdüsüyle, alınan parlak isimli oyuncuların iyi performans vermesini umarak iyimser beklentilerini yüksek tutmak adına susuyor...Kusura bakmasınlar ama yalı çocuğu bile 3 kuruşa Kim Min Jae gibi yetenekleri buluyorsa sizde bulmalısınız. Buna iyi bir transfer diyemem verilen maaşa göre.
Umarım iyi katkı sağlar biz de fazla düşünmeyiz.
Harwood-Bellis'in kariyerinin takipçisi olacağım
Kesinlikle benzer bütçeyle alabilirdik, hatta da ucuza gelirdi maaş sebebiyle
Bella-Kotchap için PSV, Bayern ve Fulham konuşuluyordu o belki olmazdı ama o da denemeye değerdi
Bu espriyi daha önce de yaptın sanki.Ketçap mayonez falan uzak dursun bizden reis
Ketçap mayonez falan uzak dursun bizden reis
Bu espriyi daha önce de yaptın sanki.
Stoper bölgesine 9.5 milyona neler alınırdı. Şuan Nelsson'u satınca kâr edebilecek durumdayız. Ama Sanchezde öyle bir şey olmaz. Maaşı diğer oyuncuları rahatsız edebilir. Takimdaşlık zarar görebilir. Daha akıllı ve dengeli bir transfer politikası beklerdim. Ben demiyorum gidip 15 milyona adam alalım. Ama madem veriyorsun 9.5 milyon, bir genç yeteneklere bakın. Latinlere, orta kuzey Avrupa. Beni endişelendirdi bu transfer aklı. Maaş yüksekliği, dengesizliği, hazır olmayan oyuncular, kadro şişkinliğinin sorun çıkarması gibi konularda endişelerim var. Umarım boşa çıkar.Temel sorun zaten tam da o noktada başlıyor ve bitiyor. Transfer politikamız, çok yüksek tavan biçilmiş, o tavanı bulmuş-bulmamış ama artık düşüşe geçmiş oyuncularla ilgilenmek kıstasına dayanıyor. Nispeten genç ve son sezon dikkat çekici performans göstermiş, ofansif yetenekleri parlak Szymanski için, Erden Beyin bizzat ifadesiyle yüksek bulduğumuzdan daha yüksek bedeli, o yüzden Sanchez' den esirgemedik mesela. Yeni yükselişe geçmiş futbolcunun, aynı maliyetle alınabilecek düşüşteki bir futbolcuya kıyasla CV si elbette zayıf olacaktır; orada geçmişi değil beklentiyi satın alıyorsun. Bu bakış açısıyla neredeyse hiçbir zaman genç ve gelecek vaad eden futbolcu alamazsın. Transfer sezonu boyunca hep bu düşünceler içinde oldum ve burada da ifade ettim...Tümüyle yahut kısmen böyle düşünen çok kişi var; kimisi fikrini açık ediyor, kimisi de taraftarlık güdüsüyle, alınan parlak isimli oyuncuların iyi performans vermesini umarak iyimser beklentilerini yüksek tutmak adına susuyor...
Hem bonservisi, hem de maaşı yüksek. O bonservisin kısmen geri dönüşü üzerinden makul görmeye çalışanlar var ama o hesap da doğru değil. Bunca maliyetle alacağın genç bir futbolcu (Ki Zaniolo dışında öyle bedellerle genç oyuncu yatırımı yapılmışlığı yok) 1-2 sezon elinde tutup 2-3 katına satma ihtimalin var. Sanchez transferinde ise alınan riskin getirisi en fazla göstereceği iyi performans olacaktır. Ve 'borca batık' Türk Kulüplerinin böyle bir lüksü olmamalıdır...