#6 Davinson Sánchez

Savunmadayken 5 li, hücumdayken 3 lü ye mi döneceğiz ?

Anlattiklariniza göre, profil, maç içinde konsantrasyon kaybı olan siyahi stoper tipi. Beni korkutan bir profil. Umarım yeniden çıkış yakalama hedefi ile gelmiştir.

Ihtiyac olarak gormeyen arkadaslar saka yapiyor olmali. Bu sene kac mac oynanacak belli degil. 2 stoperle sezon mu biticek? Cezali sakatlik durumunda ne olacakti ? Orta saha kadar gerekli bir transferdi.

eldeki stoperlerden farklı özellikleri olan bir oyuncu. bu sezon özellikle avrupa maçlarında hızlı santraforlara karşı abdülkerim'in ne kadar çaresiz kaldığını gördük. defans arkasına atılan her top yüreğimizi ağzımıza getirdi. savunmayı öne çıkardığımız maçlarda hızıyla iş yapabilir.

form durumu, alışan ikiliyi bozmamak adına büyük ihtimal oynamaz ama kopenhag maçında da benzer pozisyonlar görebiliriz. tam o maçta kullanılacak stoper aslında.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiyat düşsün diye son güne kadar beklemenin her zaman doğru bir taktik olmadigini anlamış olduk.

Bunun cozumu bu isleri sezon icinde teknik heyetle istisare ederek yapmaktran gerekiyor. On nikah kiyilmali henuz Mayis ayi olmadan. Hadi diyelim bu olmadi en azindan girisimler olmali, randevular ayarlanmali vs.. Cok yanlis bir politika izledik ki isin kotu yani en hassas/eksik bolgemiz olan ortasaha icin.

eldeki stoperlerden farklı özellikleri olan bir oyuncu. bu sezon özellikle avrupa maçlarında hızlı santraforlara karşı abdülkerim'in ne kadar çaresiz kaldığını gördük. defans arkasına atılan her top yüreğimizi ağzımıza getirdi. savunmayı öne çıkardığımız maçlarda hızıyla iş yapabilir.

form durumu, alışan ikiliyi bozmamak adına büyük ihtimal oynamaz ama kopenhag maçında da benzer pozisyonlar görebiliriz. tam o maçta kullanılacak stoper aslında.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nelsson icinde boyle ki bana kalirsa Abdul bir tik daha hizli.

Bakambu bu şekilde devam ederse santrafor açısından bir zaafiyet doğabilir. Son günlerde sürpriz bir takviye bekledim açıkçası ama olmadı.

Benim gözümden Nelsson'dan daha değerli bir stoper olması zor. Çünkü bir stoperin en önemli özelliği oyun içi konsantrasyonunun kusursuz olmasıdır. Nelsson, istikrar ve verim konusunda kusursuz bir oyuncu.
Birde her sezon başı nursuzluğu olmasa:( .bende kesinlikle kalması tarafındayım.Ama Sanches transferi Nelson'a vazgeçilmez değilsini hissettirme transferi gibime geldi.Sen ücretini istediğin kadar arttır bence limit yok.Aklıma Fernandaonun son zamanları gelmişti.İnanılmaz nursuzdu,Sevilla'ya gideceğim ayağına.

Ama şuda var ; Sanchesin yıllık 3m alıp as stoperlerin 1m almasıda neler getirecek göreceğiz.Hırsmı yapar,boşvermişlikmi yapar,umarım yönetim bunları düşünüyordur.Bu bağlamda Sanshes'in kesinlikle fark yaratması gerekiyor kanısındayım.Bonservise laf yok .bu kalibredeki bir oyuncuyu Premier Ligten bu fiyatlardan aşağı alamazsın.

bazı yyönlerden en aklıma yatmayan transfer ama bakalım

Geri
Üst Alt