Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savunmadayken 5 li, hücumdayken 3 lü ye mi döneceğiz ?
Sirf 2 as stoperle clye mi gitcen?O kadar elzem ihtiyaç ya hadi bana anlat nerde ve ne zaman kullanılacak bu çok ihtiyaç olan arkadaş?
1 as kaleciyle cl'ye gidiyoruz.Sirf 2 as stoperle clye mi gitcen?
cortlayınca kewell gibi tete'yi stoper oynatırdık sonraSirf 2 as stoperle clye mi gitcen?
1 as kaleciyle cl'ye gidiyoruz.
Sus cenabet ağzını açmaBayern in de as kalecisi tekti
Neuer ayağı kırınca yedeğine bırakmayıp kaleci transfer etti adamlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben onu arkadaşın argümanıyla dalga geçmek için yazmıştımBayern in de as kalecisi tekti
Neuer ayağı kırınca yedeğine bırakmayıp kaleci transfer etti adamlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben onu arkadaşın argümanıyla dalga geçmek için yazmıştım
Fiyat düşsün diye son güne kadar beklemenin her zaman doğru bir taktik olmadigini anlamış olduk.
eldeki stoperlerden farklı özellikleri olan bir oyuncu. bu sezon özellikle avrupa maçlarında hızlı santraforlara karşı abdülkerim'in ne kadar çaresiz kaldığını gördük. defans arkasına atılan her top yüreğimizi ağzımıza getirdi. savunmayı öne çıkardığımız maçlarda hızıyla iş yapabilir.
form durumu, alışan ikiliyi bozmamak adına büyük ihtimal oynamaz ama kopenhag maçında da benzer pozisyonlar görebiliriz. tam o maçta kullanılacak stoper aslında.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Giymez bize gelen sapıtıyor, abuk sabuk bir no alır. 31 giyer
Birde her sezon başı nursuzluğu olmasaBenim gözümden Nelsson'dan daha değerli bir stoper olması zor. Çünkü bir stoperin en önemli özelliği oyun içi konsantrasyonunun kusursuz olmasıdır. Nelsson, istikrar ve verim konusunda kusursuz bir oyuncu.