#6 Davinson Sánchez

Davinson un bu kadar etkili olabileceğini düşünmemiştim hiç.

Kusura bakmayın ama Nelsson'dan sonra sınıf atlattı savunmaya. Nelsson'da eksik olan agresiflik, çabukluk ve hızlı düşünme bunda sonuna kadar var. Bu özellikler bizim gibi önde basan ve hızlı oyun kurmaya çalışan takımlarda büyük fark yaratıyor. Apo da böyle giderse Nelsson bundan böyle ancak 3'lüde ilk 11 oynayabilir gibi duruyor.

Adam defansta olduğu kadar hücumda da fark yaratıyor. Oyun kurulumuna bu kadar katkısı olan stoper izlemek ufkumuzu açtı.

Nelson iyi oyuncu ama nelsonda en çok sıkıntı olarak gördüğüm şey kafa toplarını alırken sadece kafa vurayım derdinde. Davinson ise hava topuna çıktığında nereye göndereceğini önceden belirleyip bildiğin pas veriyor. İcardi nın attığı golde de bunu apaçık şekilde gördük.

1696493063652.webp

iyiki sergio ramos yerine seni almisiz

Bu foto aldatmasın karşısındaki herif 1.90 boyunda dev gibi ve çevik bir genç. Apo ve Sanchez iyi mücadele etti.

Hojlund ciddi manada çok iyi herif. Boey ve Apo'yu bu kadar kolay geçen, hem hava hem karada sağlam adam. Keşke Icardi'nin yedeği olsaydı, Torreira'nın yanına koyadık olmadı.
Icardi'nin yedeği mi olsaydı ? Adam 20 yaşında şu ana kadar kendisine toplam 96 milyon euro bonservis ödendi :)

Ligimizin kalitesi o kadar düşük ki, 2 senedir full oynayan stoperimizi 25ten aşağı bırakmayalım diye kendi kendimizi kandırıyoruz. 9 milyon euroya aldığımız adam 25 milyon eurodan aşağı satmayalım dediğimiz adamın fersah fersah önünde. Nelsson'un artıları yok mu? Muhakkak var ama büyük takım gibi oynamak istiyorsan Sanchez gibi adamlar şart. Hızlı,çevik ayakları daha iyi.

iyiki almışız bu adamı ya

çok güven veriyor bana

takım oyunumuza büyük katkısı var

o da bizi sevdi anlaşılan . Birkaç Sene bu tandem bizi götürür

nasıl 1 hatası olabilir anlamadım. hata olsa da %100 self hata değil ki. manu defansı o zaman çöptü sizin deyiminizle. adamlara attığımız her gol stoper hatası. amrabat o zaman çöpün önde gideni kabak gibi ofsayt bozmuş yapmayın abi şunu.

yaklaşık 50mt hızlı depar atılıyor ve kale dibine kadar giriliyor hızlı şekilde o şekilde gelen topa nasıl bir kafa vurupta topu dışarı atabilir. evet konsol veya pc oyununda olur yön tuşuyla birlikte X basarsın olur ama reel hayatta olmuyor öyle kolay değil o işler. ayrıca hiç mi gs maçı dışında maç izlemiyorsunuz bugün bile kaç tane stoper cortladı en basiti marquinhos. nelssonun sezonun başlarında nasıl hatalar yaptığını da gördük. burada nelssonu kötülemiyorum hatasız denilen nelssonda yapabiliyor insan yani bunlar makine değil.

ilk golde ofsaytı bozdu ve savunduğu adama rahat kafa vurdurdu ofsaytı hadi bardakçıyla uyumu yok falan dersin falan da adam geriden gelip kafayı vurdu.nelssonı çok çabuk harcadı taraftarcıklar.

Nelsonu harcamak ne alaka. Kim daha formdaysa formayi kapar.

taraftarciklar'da hic olmamis.

Icardi'nin yedeği mi olsaydı ? Adam 20 yaşında şu ana kadar kendisine toplam 96 milyon euro bonservis ödendi :)

Ligimizin kalitesi o kadar düşük ki, 2 senedir full oynayan stoperimizi 25ten aşağı bırakmayalım diye kendi kendimizi kandırıyoruz. 9 milyon euroya aldığımız adam 25 milyon eurodan aşağı satmayalım dediğimiz adamın fersah fersah önünde. Nelsson'un artıları yok mu? Muhakkak var ama büyük takım gibi oynamak istiyorsan Sanchez gibi adamlar şart. Hızlı,çevik ayakları daha iyi.

Hocam ironi yapıyorum ya, Tor'un yanında oynayacak adam da değil malum. Gene de Icardi'yi oynatırım ama :)

Bir stoperin oyunumuza bu kadar seviye anlatacağını hiç beklemiyordum. Nelsonu da seviyoruz ama bu adam gerçekten çok daha iyi. Aklında hiçbir zaman geri dönmek yok. Daima ileriyi, takımı atağa çıkarmayı düşünüyor ve pas tercihlerini doğru yapıyor. Musleraya hiç dönmüyor. Bu sayede de oyunumuzun temposu ve baskımız artıyor. Helal olsun.

Adamin ayagi kaydi cunku Sergio'ya daha iyi pas acisi yaratmasi icin hafif saga kaydi ama bizim Sergio ayaginin içi yerine dışıyla adamin sagina degil soluna atinca mecburen soluna hareketlenmek zorunda kaldi ve ayagi(nı) kaydi(rdılar). Benim açimdan herhangi bir hatasi yok.

Orada da iyi sakatlanmadı herif

Böyle belkıran pasları atan ünlü bir oyuncumuz vardı hatırlarsınız Belhanda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6 pasta uzaklaştıramadığı bir top var rakibin önüne düşürdü ama gelirkende bu ve benzeri sakarlıkları yaptığı için göndermek istediklerini söylüyordu herkes

bizim ligde artıları eksisinden fazla olur

CL'de ise bu sakarlıkları cezalandırılmazsa çok iyi olur

6 pasta uzaklaştıramadığı bir top var rakibin önüne düşürdü ama gelirkende bu ve benzeri sakarlıkları yaptığı için göndermek istediklerini söylüyordu herkes

bizim ligde artıları eksisinden fazla olur

CL'de ise bu sakarlıkları cezalandırılmazsa çok iyi olur
mejbriden döndü o top, çarpmasa gol olacaktı

Geri
Üst Alt