- 18 Mayıs 2011
- 23.164
- 12.670
- 1.998
Davinson un bu kadar etkili olabileceğini düşünmemiştim hiç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelson’a yazık olacak. Adam ipini çekti.
Icardi'nin yedeği mi olsaydı ? Adam 20 yaşında şu ana kadar kendisine toplam 96 milyon euro bonservis ödendiBu foto aldatmasın karşısındaki herif 1.90 boyunda dev gibi ve çevik bir genç. Apo ve Sanchez iyi mücadele etti.
Hojlund ciddi manada çok iyi herif. Boey ve Apo'yu bu kadar kolay geçen, hem hava hem karada sağlam adam. Keşke Icardi'nin yedeği olsaydı, Torreira'nın yanına koyadık olmadı.
nasıl 1 hatası olabilir anlamadım. hata olsa da %100 self hata değil ki. manu defansı o zaman çöptü sizin deyiminizle. adamlara attığımız her gol stoper hatası. amrabat o zaman çöpün önde gideni kabak gibi ofsayt bozmuş yapmayın abi şunu.
yaklaşık 50mt hızlı depar atılıyor ve kale dibine kadar giriliyor hızlı şekilde o şekilde gelen topa nasıl bir kafa vurupta topu dışarı atabilir. evet konsol veya pc oyununda olur yön tuşuyla birlikte X basarsın olur ama reel hayatta olmuyor öyle kolay değil o işler. ayrıca hiç mi gs maçı dışında maç izlemiyorsunuz bugün bile kaç tane stoper cortladı en basiti marquinhos. nelssonun sezonun başlarında nasıl hatalar yaptığını da gördük. burada nelssonu kötülemiyorum hatasız denilen nelssonda yapabiliyor insan yani bunlar makine değil.
ilk golde ofsaytı bozdu ve savunduğu adama rahat kafa vurdurdu ofsaytı hadi bardakçıyla uyumu yok falan dersin falan da adam geriden gelip kafayı vurdu.nelssonı çok çabuk harcadı taraftarcıklar.
Icardi'nin yedeği mi olsaydı ? Adam 20 yaşında şu ana kadar kendisine toplam 96 milyon euro bonservis ödendi
Ligimizin kalitesi o kadar düşük ki, 2 senedir full oynayan stoperimizi 25ten aşağı bırakmayalım diye kendi kendimizi kandırıyoruz. 9 milyon euroya aldığımız adam 25 milyon eurodan aşağı satmayalım dediğimiz adamın fersah fersah önünde. Nelsson'un artıları yok mu? Muhakkak var ama büyük takım gibi oynamak istiyorsan Sanchez gibi adamlar şart. Hızlı,çevik ayakları daha iyi.
Adamin ayagi kaydi cunku Sergio'ya daha iyi pas acisi yaratmasi icin hafif saga kaydi ama bizim Sergio ayaginin içi yerine dışıyla adamin sagina degil soluna atinca mecburen soluna hareketlenmek zorunda kaldi ve ayagi(nı) kaydi(rdılar). Benim açimdan herhangi bir hatasi yok.
Dogru valla. Bacaklar iyi acildiOrada da iyi sakatlanmadı herif
Böyle belkıran pasları atan ünlü bir oyuncumuz vardı hatırlarsınız Belhanda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zorunlu olmadigi surece gereksiz olur. Adam stoper.Sizce ligde 6 numara oynar mi?
mejbriden döndü o top, çarpmasa gol olacaktı6 pasta uzaklaştıramadığı bir top var rakibin önüne düşürdü ama gelirkende bu ve benzeri sakarlıkları yaptığı için göndermek istediklerini söylüyordu herkes
bizim ligde artıları eksisinden fazla olur
CL'de ise bu sakarlıkları cezalandırılmazsa çok iyi olur