Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.398
- 10.568
- 2.413
Bu gidisle sanki Fener macina baya bir eksikle cikacagiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özel program derken hiçbir ayrıntı yok sakatlık sonrası takımdan ayrı sahada düz koşu mu yapıyor salonda mı çalışıyor umarım perşembe günkü antrenmanda olur.
Bu tip fizikli zenci oyuncuların ağrı eşiği çok yüksek oluyor, Luyindama‘nın bağları kopukken antreman yaptığı ortaya çıkmıştı. Kopenhag maçında ciddi sakatlandı bence bir süre beklemeyin Davinson’u, o son kayarak müdahale normal değildi. Sakat oyuncu oynatma fetişimizde çığır açıyor Okan hoca. “Bende beyan esastır” gibi bir mantığı var sanırım. İnşallah hızını, gücünü etkileyecek kalıcı bir hasar olmaz.Kopenhag maçında sakatlanmasına rağmen devam etti
Ben anlamıyorum ağa nası oluyor bu iş
zorlanma veya yırtık da bırak oynamayı her ayağını bastığında ağrısını başında hissetmesi gerek. Kafasında manasında. bu adam maç oynamaya devam etti.
Ya sakat değil ya da benim anlamadığım bişe var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yarın takımla antrenmanlarda görmezsek Nelsson - Abdülkerim stoper tandemine hazır olun.
Yarın takımla antrenmanlarda görmezsek Nelsson - Abdülkerim stoper tandemine hazır olun.
Sanchez olursa inanılmaz fark eder direk Dzeko'yu kucağa alır nefes aldırmaz fiziksel olarak yıkar geçer umarım sahada olur.Sanchez cok cok onemli bir oyuncu bizim bu sezonki oyun planimizda. Ancak, bu ikiliyle de yeneriz ki gecen sezon iki kez yendikte. Daha hizli oyunculari olmasina karsin. Kisacasi, olay bizim gol/asist performansimiza kalmis durumda.
Sarı kafa baniyanın bitirdigi dedeyi tutamazsa kendisine edecegim kufurleri aklımın derin koselerinden çıkartacagımSanchez olursa inanılmaz fark eder direk Dzeko'yu kucağa alır nefes aldırmaz fiziksel olarak yıkar geçer umarım sahada olur.
12 milyon Euro'luk maçta en ufak oynama şansı varsa oynamalıydı. Yemişim Süper Lig'i. Nelsson gibi bir değer var arkasında.1000 defa yazdik. En kucuk risk varsa Kopenhag macinda oynamasin. Iyice sirke donduk. Tamamen futbolcular yonetiyor