#6 Davinson Sánchez

Özel program derken hiçbir ayrıntı yok sakatlık sonrası takımdan ayrı sahada düz koşu mu yapıyor salonda mı çalışıyor umarım perşembe günkü antrenmanda olur.

Çok iyi stoper ama ciddi sakatlık sorunu var. Nelsson 3 senede bir kez yaşamadı şu sakatlık zincirini.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kopenhag maçında sakatlanmasına rağmen devam etti
Ben anlamıyorum ağa nası oluyor bu iş
zorlanma veya yırtık da bırak oynamayı her ayağını bastığında ağrısını başında hissetmesi gerek. Kafasında manasında. bu adam maç oynamaya devam etti.
Ya sakat değil ya da benim anlamadığım bişe var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu tip fizikli zenci oyuncuların ağrı eşiği çok yüksek oluyor, Luyindama‘nın bağları kopukken antreman yaptığı ortaya çıkmıştı. Kopenhag maçında ciddi sakatlandı bence bir süre beklemeyin Davinson’u, o son kayarak müdahale normal değildi. Sakat oyuncu oynatma fetişimizde çığır açıyor Okan hoca. “Bende beyan esastır” gibi bir mantığı var sanırım. İnşallah hızını, gücünü etkileyecek kalıcı bir hasar olmaz.

Yarın takımla antrenmanlarda görmezsek Nelsson - Abdülkerim stoper tandemine hazır olun.

Yarın takımla antrenmanlarda görmezsek Nelsson - Abdülkerim stoper tandemine hazır olun.

Sanchez cok cok onemli bir oyuncu bizim bu sezonki oyun planimizda. Ancak, bu ikiliyle de yeneriz ki gecen sezon iki kez yendikte. Daha hizli oyunculari olmasina karsin. Kisacasi, olay bizim gol/asist performansimiza kalmis durumda.

Sanchez cok cok onemli bir oyuncu bizim bu sezonki oyun planimizda. Ancak, bu ikiliyle de yeneriz ki gecen sezon iki kez yendikte. Daha hizli oyunculari olmasina karsin. Kisacasi, olay bizim gol/asist performansimiza kalmis durumda.
Sanchez olursa inanılmaz fark eder direk Dzeko'yu kucağa alır nefes aldırmaz fiziksel olarak yıkar geçer umarım sahada olur.

umarım oynar ama nellson'da harcanacak adam değil geçen sene o ve apo ile şampiyon olduk herkesi tokatladık ikisine de güvenim tam bu konu gündemimde değil. Zaha'yı merak ediyordum o da oynadı kafam rahat.

İdman görüntülerinde göremedim. :/

1000 defa yazdik. En kucuk risk varsa Kopenhag macinda oynamasin. Iyice sirke donduk. Tamamen futbolcular yonetiyor

Bu arada sakatlığı tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz kadıköye yetişemeyeceği gibi süper kupa maçınada yetişememe ihtimali %50 daha sahada düz koşulara bile başlamamıştır takımla antrenmanları geçtim.

Adale sakatlığı yaşadı Kopenhag maçında tekrardan ağrı hissetti MR sonuçlarını gören var mı ?.

Tuhaf işler madem antrenmana çıkamayacak kadar kötü maça nasıl çıktı yav bu adam

Geri
Üst Alt