#6 Davinson Sánchez

Çok ekstra bir herif... Oyunumuzu acayip geliştiriyor günündeyken

Nelsson ve Abdülkerim de harika stoperler ama böyle oynamamızı sağlamıyorlar

Ben olsam yazın Nelsson ayrılığı da bu kadar muhtemel görünüyorken uzun vadede Davinson'un yaptıklarını yapacak oyuncuya yatırım yapardım

Gerçi abartıyorsun diyeceksiniz ancak Emin'de de o ışığı görüyorum

Düşmanlarını şu şekil aramaktayım.

F-kFz6wXYAAY3ac.webp

Bayern München de Boateng böyleydi,rakip yarı sahadan çıkmazdı, flick buna o görevi ve özgüveni veriyordu.. Bence Okan hoca Davinsona bu özgürlüğü veriyo, tabi oyuncununda o profilde olmasi gerekli. Victor'da mesela o özellik yok.
Burdan şunu çıkarabiliriz, teknik ekib belli bir oyun şablonu ve mentalitesine göre futbolcu transfer etmiş. Yani oyunu yarı sahaya yigip orda oynamak.. Okan Hoca gayet bu konuda kendini geliştirmiş
Messi boatenging belini kırdıktan sonra toparlayamadı karşıda messi varsa hem hem defans hem orta saha aynı anda oynayamazsın

Iyi ki aldik bu adami kazara... Iyi ki oynadin bugun yoksa buyuk rezalet olabilirdi.

bizim oyun anlayışımızda artıları var ama eksileri azımsanmayacak kadar çok var.

Mağara olma ihtimali korkutuyor. Fizik olarak düşmeden dört sene daha gitmesi lazım keza yerine adam koymakta epey zorlanırız

Rezalet oynadı, ofsayt diye verilmeyen golde alanını boşaltması komedi.

Avrupa’da skor avantajı bizdeyken arkayı yayla gibi boşaltıp niye oynuyorsak.

bu sebepten bizim lige düştü herhalde

Pope-Bulent / Tomas-Song / Ujfa-Semih bizim başarılı bek dönemlerimizde hep bir tanesi lider karakterdi. Apo-Nelsson-Sanches hepsi iyi ama lider karakterli değil.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Rezalet oynadı, ofsayt diye verilmeyen golde alanını boşaltması komedi.

Avrupa’da skor avantajı bizdeyken arkayı yayla gibi boşaltıp niye oynuyorsak.
Okan hocanin oyun felsefesi savunmayi onde kurma uzerine. Davinson'a ozel bir durum degil malesef. Ilk golde Apo'da yerinde yoktu. Takimin boyunu kisaltmak istemesi guzelde. Bunun bazi maclarda savunmayi one cekerek degil, hucum oyuncularini geriye cekerek yapmasi gerektigini bu gune kadar kavrayamamis olmasi gelecek icin endise verici.

müthiş bir asset gerçekten. primeını yaşıyor sanki.

macın ıcıne ettı bu eleman her topu rakibe attı

nelson bıle korktu buna pas atmaya

Baya kötü oynuyor

Zaten sınırda

Ben olsa devre arası çıkarırım elinde gül gibi Abdülkerim de var ztn

Iyi degildi. Pas hatalari yapti. Ikinci yari düzelmesi dilegiyle

Geri
Üst Alt