#6 Davinson Sánchez

Son on dk kurtardı bizi

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gördüğüm en kötü Davinsondu.Bazar olsun bu maç çok kötüydü inanılmaz pas hatası yaptı.Topla hiç çıkamadı ileri silecekken hep geç kaldı ve rakibine çarptırdı .Neyse nazar olsun

Bugün Davinson.

300820140121301029628_2.webp

Bu maç genel bir arıza vardı takımda. Top kaybı rekoru kırdık. En azından ceza sahası ve çevresini süpürdüler Nelsson ile.

bu adamın buraya niye düştügü belli oldu

şuan kafa gitmiş durumda dany gibi oynamaya basladı

yedigimiz 2. gol direk buna yazar

dayı sol stoper degilde topu vursun gitsin o zaman kaptırmasına bahane degil orda
Ona bahane olsun diye yazmadım. Nelsson’u sağda tutmak için hoca ısrarla bu adamı sola atıyor.

At forvete lanet olsun. En azından Apo’dan daha hareketli olurdu ileride. Hem stoper ikilisini maç içinde bozmamış olurdun. Marifetti sanki stoper hattını bozup Apo’yu ileri atmak

Çok dağınık oynuyor, son viraja girdiğimiz dönemde korkutucu. Stoperde çok daha sağlam oynayan Nelsson'u tercih ederim açıkçası.

500 kere soyledim stoperin 1 mac 10/10 digerinde 3/10 oynayani degil her mac 7/10 oynayani makbuldur

Sacmaliklarindan gina geldi

Geldiği zamanki performansıyla alakası yok.
Top kaybı gol yedirmesini geçtim takım şeyinde değil gibi takılıyor.
Bu adamın en sevdiğimiz özelliği oyun kurulumundaki becerisi cesaretiydi.
Bakıyorum son maçlarına hiç tenezzül etmiyor bunlara ne uzun top oynama ne topla çıkış veriyor yanına sonra gizleniyor.
İlk oynadığı maç olan başakşehir maçındaki adamla bu aynı mı benim kesinlikle şüphem var.
Teknik adam olsam kesinlikle 2 stoperim nelson ve apokerim olurdu buna güvenmezdim.istanbul gece alemine daldı yüzde 99 başka izahı zor.

Geri
Üst Alt