Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.034
- 103.056
- 5.238
şükür Ramos yerine seni aldık. Ajax performansından kesitler sundu dün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zengin danysi diyodun olmşükür Ramos yerine seni aldık. Ajax performansından kesitler sundu dün.
ee öyleZengin danysi diyodun olm
Benim de dikkatimi çekti. Bir pozisyonda karşısında biri vardı vermek yerine müthiş bir çalımlar topu üçüncü bölgeye taşıdı. Dün çok beğendim kendisini.Eğer doğru saydıysam maç boyunca sadece 1 kere geri pas yaptı musleraya, gözümden kaçmış da olabilir daha fazla varsa.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dün davinson bence iyiydi ama gözümüze at gözlüğü takmayalım bence. Davinson'un bariz bir kaç hatası var. Sonucu çok kötü olabilirdi. Mesela pasları çok riskli olabiliyor. Riskli paslarından dolayı kontratakla gol yiyebiliriz. Bu yüzden bana göre pas konusunda biraz daha çalışma yapması lazım. Bir diğer hatası bence ilk kez seyirci karşısında oynamasından kaynaklanıyor. Ceza sahası içince müthiş bir kayarak yaptığı müdehale var. Ama daha top güvenliği sağlanmadan seyirciye dönüp hırsını haykırdı. Evet bunlar bizleri gaza getiriyor ama o pozisyonda gol yesek bütün yaptığı güzel şeyler çöpe gidebilirdi. Bunlar küçük ama kötü sonuçlanacak hatalar. O yüzden önlem almak gerekir.
Sen orta saha değilsin Kaan.
Tamam yine de fark etmiyor dediğim şey. Pozisyon devam ediyor. Topu bırakmamalı diye düşünüyorum.Orada seyirciye degil hakeme el kol yaptı net ofsayti kaldırmadığı icin. Baska topcularimiz da aynı şekilde kollarini kaldirip hakeme soylendiler. Hakem bey de sonradan ofsaytı kaldırdı.
ilacı AtalantaNelsonin premier lige uyma ihtimali çok az yaw büyük bir sıçrama yapması lazım bence ona en uyacak yer İtalya
Nelssonun sezonun başlarında yaptığı hataları unutmuşlarÇeteleyle hata sayma işine girerseniz kimseyi beğenemezsiniz sizi bardağın dopdolu taraflarına davet ediyorum