#6 Davinson Sánchez

Bana biraz ağır gibi geldi

Becaodan apodan %5-10 kadar hızlı ama siyahi oyuncuya göre yavaş gibi

Dünkü maçta defanstaki serinkanlılığı, son adam olmasına rağmen attığı çalım bana birini hatırlatıyor ama çıkaramadım!

İlk önce bir oyuncumuz göklere cikartirken diğer oyuncumuzu kötülemeye gerek yok.nelsonda sanchezde iyi oyuncular.tabiki sanchez yetenekleri itibariyle nelsonun önünde bir futbolcu.

Bu adam için neler dendi yahu.Muhakkak bazen hatalar yaparda bunu abartmamak lazım.
Evet nelson daha dengeli hiç hata yapacak izlenimi vermiyorsa ama hiçde suya sabuna dokunmuyor risk almıyor.
Sanchezin hiç kaleciye donmeden kendinden emin şekilde bazen sırtı dönük alıp rakibini geçip pas vermesi,hiç sağ ayağına almadan eveleyip gevelemeden sol ayakla çabuk attığı paslar..Ben hala saşkınim buraya nasıl düştü bu adam.

Dün davinson bence iyiydi ama gözümüze at gözlüğü takmayalım bence. Davinson'un bariz bir kaç hatası var. Sonucu çok kötü olabilirdi. Mesela pasları çok riskli olabiliyor. Riskli paslarından dolayı kontratakla gol yiyebiliriz. Bu yüzden bana göre pas konusunda biraz daha çalışma yapması lazım. Bir diğer hatası bence ilk kez seyirci karşısında oynamasından kaynaklanıyor. Ceza sahası içince müthiş bir kayarak yaptığı müdehale var. Ama daha top güvenliği sağlanmadan seyirciye dönüp hırsını haykırdı. Evet bunlar bizleri gaza getiriyor ama o pozisyonda gol yesek bütün yaptığı güzel şeyler çöpe gidebilirdi. Bunlar küçük ama kötü sonuçlanacak hatalar. O yüzden önlem almak gerekir.

Dün davinson bence iyiydi ama gözümüze at gözlüğü takmayalım bence. Davinson'un bariz bir kaç hatası var. Sonucu çok kötü olabilirdi. Mesela pasları çok riskli olabiliyor. Riskli paslarından dolayı kontratakla gol yiyebiliriz. Bu yüzden bana göre pas konusunda biraz daha çalışma yapması lazım. Bir diğer hatası bence ilk kez seyirci karşısında oynamasından kaynaklanıyor. Ceza sahası içince müthiş bir kayarak yaptığı müdehale var. Ama daha top güvenliği sağlanmadan seyirciye dönüp hırsını haykırdı. Evet bunlar bizleri gaza getiriyor ama o pozisyonda gol yesek bütün yaptığı güzel şeyler çöpe gidebilirdi. Bunlar küçük ama kötü sonuçlanacak hatalar. O yüzden önlem almak gerekir.

Orada seyirciye degil hakeme el kol yaptı net ofsayti kaldırmadığı icin. Baska topcularimiz da aynı şekilde kollarini kaldirip hakeme soylendiler. Hakem bey de sonradan ofsaytı kaldırdı.

Büyük takım stoperi risk almaz sorumluluk alır kendisi bunu yapıyor, sonucu 1 kere gol olur 10 kere olmaz ama sana akış kazandırır, oyunu hızlandırır dün yakalanan istatistiklerin kendisi ile doğrudan alakası var.

Dünya kupası hariç oynamadığı final olmayan adama futbolu öğretmeyelim bir zahmet.

Ayrıca gole çok yakın, Başak maçında kaleci mucize kurtardı, dün topu direkten döndü.
Yakındır gol atması belki de çok yakın.. Old Trafford...

Bocalarken bile oynadigi top muazzam.

Orada seyirciye degil hakeme el kol yaptı net ofsayti kaldırmadığı icin. Baska topcularimiz da aynı şekilde kollarini kaldirip hakeme soylendiler. Hakem bey de sonradan ofsaytı kaldırdı.
Tamam yine de fark etmiyor dediğim şey. Pozisyon devam ediyor. Topu bırakmamalı diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt