#6 Davinson Sánchez

Sakarlığı olmasaydı buralara düşmezdi.Tottenham'da ilk 11 oynardı.Diğer özellikleriyle ise bizim için harika 1 stoper..

Bu arada Şampiyonlar Ligi'nde şu anlık Asist Kral'ı Davinson Sanchez ve Süper Lig'de Gol Krallığı'na oynayan isimler Mauro İcardi - Aytaç Kara :D Bu nasıl 1 saçmalık ulan :D

Adamin ayagi kaydi cunku Sergio'ya daha iyi pas acisi yaratmasi icin hafif saga kaydi ama bizim Sergio ayaginin içi yerine dışıyla adamin sagina degil soluna atinca mecburen soluna hareketlenmek zorunda kaldi ve ayagi(nı) kaydi(rdılar). Benim açimdan herhangi bir hatasi yok.

Açık konuşacağım hataya meyilli siyahi stoperleri sevmem. Maliyeti ve Nelsson'un varlığını da düşününce hoşuma gitmeyen bir transferdi.

Ama 1-2 haftada okuduklarım ve gördüklerimle hata yapıp zaman zaman maç kaybettirecek dahi olsa getirisinin götürüsünden çok daha fazla olacağına inanmaya itti beni.

Resmen takımın mantalitesine ve oyununa direkt etki ediyor bu profil stoper varlığı.

Maçın %80i böyle

resim_2023-10-04_143541885.webp

ilk golde ofsaytı bozdu ve savunduğu adama rahat kafa vurdurdu ofsaytı hadi bardakçıyla uyumu yok falan dersin falan da adam geriden gelip kafayı vurdu.nelssonı çok çabuk harcadı taraftarcıklar.

ilk golde ofsaytı bozdu ve savunduğu adama rahat kafa vurdurdu ofsaytı hadi bardakçıyla uyumu yok falan dersin falan da adam geriden gelip kafayı vurdu.nelssonı çok çabuk harcadı taraftarcıklar.
sanchez musleraya geri pas yapmasında varsın hata yapsın. Nelsonun sürekli musleraya dönmesinden bıkkınlık geldi

Aklıyla oynuyor. Kaydığı pozisyonda aslında doğrusunu yapıp, vücudunu sağa, Manchester United'li bir futbolcunun bile olmadığı boşluğa döndürüyor. Daha net "sağıma at" diyemez ama Sergio nedense saçma sapan bi pas atıyor orda.

Icardi'nin golüyle sonuçlanan hava topunu sanırım Mertens'e indirmek istemiş, top Icardi'ye yönelmiş. Bu pozisyonda hedefsizce topu uzaklaştırmak yerine, topun bizde kalması için çabalaması güzel.

İlk golde hatanın büyüğü oyun anlayışımızdaydı, pozisyonel olarak ise Abdülkerim'in kendisi kadar suçu var. Abdülkerim Rashford'a o kadar uzak durmasa daha iyi savunabilirdi pozisyonu, ofsayt taktiği denemesi mantıklı ancak bunu yatay olarak uzaklaşmadan da yapabilirdi

Öbür golde ise hiçbir suçu yok. Hatta fazla iyi bir stoper olduğu için daha iyi pas alabileceği bir açıya kayıp iyi bir şey yapıyor. Oliveira beyfendi de adamın hareket yönünün tersine ani saçma bir pas atıyor. Ki ona bile insanüstü bir şekilde esneyerek yetişecekti ama yetişemedi. Kaydı düştü ondan yedik yakıştırmasını aptalca buluyorum o esneme hamlesini yapmasa kaymayacaktı ancak yetişmeyecekti de ve yine gol yiyecektik

Aşırı memnunum bu transferden. Bu kadar iyi oynamasını beklemiyordum

nasıl 1 hatası olabilir anlamadım. hata olsa da %100 self hata değil ki. manu defansı o zaman çöptü sizin deyiminizle. adamlara attığımız her gol stoper hatası. amrabat o zaman çöpün önde gideni kabak gibi ofsayt bozmuş yapmayın abi şunu.

yaklaşık 50mt hızlı depar atılıyor ve kale dibine kadar giriliyor hızlı şekilde o şekilde gelen topa nasıl bir kafa vurupta topu dışarı atabilir. evet konsol veya pc oyununda olur yön tuşuyla birlikte X basarsın olur ama reel hayatta olmuyor öyle kolay değil o işler. ayrıca hiç mi gs maçı dışında maç izlemiyorsunuz bugün bile kaç tane stoper cortladı en basiti marquinhos. nelssonun sezonun başlarında nasıl hatalar yaptığını da gördük. burada nelssonu kötülemiyorum hatasız denilen nelssonda yapabiliyor insan yani bunlar makine değil.

Bu arada teorilerime göre bu adam Spartak Moskova (ambargo da olabilir), Villarreal (kesin değil), Fenerbahçe ve PSV'yi reddetti bize gelmek için. €3.2m maaş da bu yüzden diye düşünüyorum

şükürler olsun ki neden alındığını herkese süre aldığı her dakika göstere göstere kanıtladı,
böyle bir stopere daha sahip olduğumuz için çok şanslıyız

İlk golde hatanın büyüğü oyun anlayışımızdaydı, pozisyonel olarak ise Abdülkerim'in kendisi kadar suçu var. Abdülkerim Rashford'a o kadar uzak durmasa daha iyi savunabilirdi pozisyonu, ofsayt taktiği denemesi mantıklı ancak bunu yatay olarak uzaklaşmadan da yapabilirdi

Öbür golde ise hiçbir suçu yok. Hatta fazla iyi bir stoper olduğu için daha iyi pas alabileceği bir açıya kayıp iyi bir şey yapıyor. Oliveira beyfendi de adamın hareket yönünün tersine ani saçma bir pas atıyor. Ki ona bile insanüstü bir şekilde esneyerek yetişecekti ama yetişemedi. Kaydı düştü ondan yedik yakıştırmasını aptalca buluyorum o esneme hamlesini yapmasa kaymayacaktı ancak yetişmeyecekti de ve yine gol yiyecektik

Aşırı memnunum bu transferden. Bu kadar iyi oynamasını beklemiyordum
Hepsine katılıyorum da ilk goldeki hatası ofsayt taktiğinden dolayı değil. O mesafeden o yükseklikte gelen topa kafayla vurma kararını çoktan vermiş olmalıydı. Ayağıyla vurmayı deneyince iyi pozisyon alamadı. Direkt kafaya çıksa rakip santrfor kim olursa olsun gol atma şansı olmayacaktı...

Bu arada teorilerime göre bu adam Spartak Moskova (ambargo da olabilir), Villarreal (kesin değil), Fenerbahçe ve PSV'yi reddetti bize gelmek için. €3.2m maaş da bu yüzden diye düşünüyorum
Hayır Tot 15 istiyordu

3.2 oradaki maaşı zaten

Geri
Üst Alt