#6 Davinson Sánchez

Son maçta sakat olduğu belli oluyordu zaten, en son ayağını kırmadan kütle halinde kayarak bir müdahale yapıp yüzünü ekşitmişti, orada aha gitti adele dedim. Ciddi bir sakatlığı çıkarsa şaşırmam. Kimse kusura bakmasın da bu hoca olduğu sürece oyuncuların sağlık durumu hep tehlikede ne adam gibi rotasyon yapıp oyuncu dinlendiriyor, ne oyuncu sağlığına saygısı var.. Oyuncular korunsaydı şuan gruptan çıkmıştık belki de.

Adalede çekme vardı insallah kopenhag maçında yırtığa dönmemiştir.Şikecilere karşı savunmada en büyük silahımız olacak

Belki de fotoğrafları Davinson cekiyordur
200w.gif

Davison tekrar idman görüntülerinde yok, ya kare içerisinde yer almıyor yahut da takımla idmanda değil, bireysel çalışıyor.

galatasaray muhabirleri diye birşey yok uzun süredir

bu yönetimden önce başlayan ama bu yönetimle zirveye çıkan yöneticilerin gazetecileri var

o yöneticiler o gazetecilere bilgi vermediği sürece haber filan yapacak çapta kimse yok

Kopenhag maçında sakatlanmasına rağmen devam etti
Ben anlamıyorum ağa nası oluyor bu iş
zorlanma veya yırtık da bırak oynamayı her ayağını bastığında ağrısını başında hissetmesi gerek. Kafasında manasında. bu adam maç oynamaya devam etti.
Ya sakat değil ya da benim anlamadığım bişe var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kopenhag maçında sakatlanmasına rağmen devam etti
Ben anlamıyorum ağa nası oluyor bu iş
zorlanma veya yırtık da bırak oynamayı her ayağını bastığında ağrısını başında hissetmesi gerek. Kafasında manasında. bu adam maç oynamaya devam etti.
Ya sakat değil ya da benim anlamadığım bişe var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ucunda €13m olduğu için olabilir mi acaba :hmmm:

Sene başından beri iletişim anlamında rezalet haldeyiz Kopenhag maçında sorun yaşadı üstüne kaç gündür antrenmanlarda yok ne olduğunu kimse bilmiyor taraftara en azından bir şey açıklayın en azından kayıpsa polise başvuralım.

Sene başından beri iletişim anlamında rezalet haldeyiz Kopenhag maçında sorun yaşadı üstüne kaç gündür antrenmanlarda yok ne olduğunu kimse bilmiyor taraftara en azından bir şey açıklayın en azından kayıpsa polise başvuralım.
sene başından beri mi. Belki 5 sene falan vardır.

Ucunda €13m olduğu için olabilir mi acaba :hmmm:
oynayamaz onu diyorum işte. hiç adele zorlanması veya yırtığı problemlerini yasadın mı? ordan hesap et işte.
oynamaya devam etmesi süreci uzatır baska da bir faydası yok kimseye. tavsan gibi seke seke oynadı adam maçta.

Son düzenleme:
Kulüpte haftanın sakatları yazı tura ile seçiliyor sanırım. Açıklama yok bişey yok nasılsa kendi aralarında karar veriyorlar gibi

Geri
Üst Alt