#6 Davinson Sánchez

son 4 sezonda sadece 13 gün sakatlık geçiren adam yarım sezonda bu rekoru bizde kırdı. Neden diyor insan nedeeen?

bugün idmana çıkmamış haberi var. bu sene tutan tek transferimiz derbiye çıkamayacak mı şimdi : /

kenarda nelsson varken uyduruk lig maçında adam mili takımdan döner dönmez oynatan okan hoca baş sorumlu bu sorunun. kopenhag maçında da performans gösteremedi fb maçında da ne olacağı belli değil.bunun tek nedeni okanın nelssona karşı ego, otorite saçmalaması. cezasını takım çekiyor.

Valla keşke fenerde 3 tane fred oynasaydı da davinsonda oynasaydı fit tim ben.

Duzelmeyecekse ulkesine Noel tatili icin izin verirsin. Hem hak etti hem de mutlu olsun

derbide oynasa iyi olur 2 fred 2 dzekoya denk eksiliğini hissederiz derbide

Umarım en azından Sivas deplasmanına yetişir

Patron yokken takım acı çekiyor

Sakat sakat oyuncular oynatiyoruz, sanki kadro da baska oyuncu yokmus gibi, ben bu isi cözemedim, oyuncular kendileri dahi oynamak istese oynatmiyacaksin. Yok hoca israr ediyorsa yönetim olarak ne oluyor hoca diyeceksin.

İğneyle oynama ihtimali varsa oynamalı çünkü nelsson kafa olarak sahada değil

oynaması karşılığında, fred’in cezası iptal olcak, prime alex de oynayacak deseler kabul ederim. öyle kritik bir adam takım ve takım oyunu için

Ulan bas bas bagirmistik Alanya macinda dinlendirilsin diye. O mactada sakatlandi zaten.
Sakatlığı tam geçmemiş adamları sahada tutmak, rotasyonda sırasını bekleyen Nelsson, Bakambu gibi oyuncuların motivasyonunu da düşürüyor.

Geri
Üst Alt