#6 Davinson Sánchez

Okan buruk klasiği. Oynamazsa şaşırmam. Bu kadar saçma hareketler en son ne zaman gordum hatirlamiyorum

Fenerbahçe maçında oynayamazsa direkt olarak teknik heyetin hatasıdır.

Icardi için de benzerini düşünüyorum.

Kim uygunluk raporunu verdiyse o hatalıdır. Ben böyle saçma bir sezon hatırlamıyorum, sakatlanan iyileşene kadar oynamaz, biz de bir idmana çıkıyorlar sonra çıkmıyorlar, haber yok, noluyor belirsiz.

Kulüp tarafından Kopenhag maçından bu yana neredeyse 11 gün geçti tek kelime açıklama dahi resmi açıklama gelmedi. Antrenmanlardan fotoğraflar paylaşılmasa muhtemelen haberimiz dahi olmayacaktı.

1703271692837.png

Bizim yedek oyuncu rotasyonu tutmamıza gerek yok. 18 kişi yeter. İğneyle oynatıyoruz nasılsa. Hiç başka bir çare yokmuş gibi sakat oyuncuya bindiriyoruz yükü.

Süper Kupa finalinin bir önemi, kıymeti yok ama pazar günü mutlaka oynaması lazım.

İnanılamz önemliydi eğer yoksa çok kötü oldu bu iş.. geçen sene torrera yoktu kadıköyde ondan önce lemina yoktu ondan önce 2 stoper birden yoktu a çalıkla vs oynamıştık bu a kodumun sahasında maça çıkacsğımız zaman takımın en önemli oyuncusu mutlaka oynamıyor bir şekilde olmuyor abi..

Aldıgım istihbaratlara gore oynucak

El Patron sakat diyorlar, sıkıntı değil. Fener çöpleri satılmış Anadolu takımlarının defans oyuncuları dışında hiçbir defans hattını geçemiyor.

Adale sakatlığında iğne kullanılmaz tek tedavisi var o da yavaş yavaş geri dönüş sağlayıp bir süre maçlara çıkmamaktan geçiyor.

Geri
Üst Alt