#6 Davinson Sánchez

Cinayet gibi birşeydi Kopenhag maçında oynatılması ve oyundan alınmaması. Icardi ve Davinson’a 20 milyon para verdik, bu cesareti nereden buluyor hoca kendinde anlamak güç..
Burada bile 1 antrenmana çıkıp Kopenhag maçında oynamayacaksa niye alındı diyenler vardı o zamanda demiştim sakat sakat oynama riskine girersek süreci tekrarlayacağı belliydi umarım 2 fener maçında istediğimiz sonucu alırız Sanchez ciddi kayıp zaten sonuç olumsuz olursa direk Sanchez'in eksikliğinde olur.

kopenhag maçında oynatılması hataydı zaten. sebebi ise kopenhag zaten full kapanacaktı ki zaten stoperlik pek iş olmadı maçta

dinlendirilmeliydi o maçta. bu sezon sakatlık-tedavi anlamında çok amatörlük yapılıyor

okanin 1-2 maclik sacma hirslari yuzunden kac macimiz heba oldu ve olmaya devam ediyor.

1000 defa yazdik. En kucuk risk varsa Kopenhag macinda oynamasin. Iyice sirke donduk. Tamamen futbolcular yonetiyor
o maçta oynatırdım ben gene ya. hani ligde 4 5 maça denk gelecekse bile oynatırdım. ligde telafisini yapabileceğin bir oyuncu ama kopenhag gibi diri bi takım için telafisi zor maçtı. iyileşti diye oynatmısızdır kaslar da hazır olmayınca tekrar yenilendi bleli ki. icardi gibi iğneyle oynama durumu yoktu yanlış hatırlamıyorsam.

o maçta oynatırdım ben gene ya. hani ligde 4 5 maça denk gelecekse bile oynatırdım. ligde telafisini yapabileceğin bir oyuncu ama kopenhag gibi diri bi takım için telafisi zor maçtı. iyileşti diye oynatmısızdır kaslar da hazır olmayınca tekrar yenilendi bleli ki. icardi gibi iğneyle oynama durumu yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
Iyi de oynadi da ne oldu ki? Bildigin %50 ile oynadi. Golun baslangici orta saha ama saglam olsaydi o golu engellerdi. Bu sene ki sampiyonluk gitse gelecek seneki 35 milyon da riske girmeyecek mi?

Iyi de oynadi da ne oldu ki? Bildigin %50 ile oynadi. Golun baslangici orta saha ama saglam olsaydi o golu engellerdi. Bu sene ki sampiyonluk gitse gelecek seneki 35 milyon da riske girmeyecek mi?
tek bir oyuncu üzerinden olacak sey değil o sampiyonluk ya. gecen sene sampiyonluk hamlesini yapan nellson varken elinde üstelik. nellson elimizde olmasa evet belki sezonu etkilerdi eksikliği ama varken ardında da kaan gibi sağlam bi adam varken sanmıyorum. oyunu etkiler ama yüzde yüz bu sebepten şampiyonluk kaybettirmez.

E. Z. kod adlı üyemizin 3 gündür cevap aradığı sual;

Davinson un durumu nedir?

Sensiz zor olacak El Patron.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt