#6 Davinson Sánchez

Bugun oynasaydi net 2-3 pozisyona sokardi bizi. Nelsson ne yazik ki 15 kere falan kaleye oynadi, fb de bos birakti onu baskiyi Apokerim uzerine yaptilar. Don bebegim.

Valla hamstring sakatlıklarından tam dönüş olmadan tekrar sahaya sürülünce problem çok korkunç seviyelere ulaşabiliyor. Reece James bunun en acı örneği. Ben Mart'a kadar falan oynamasa şaşırmam şahsen. Döndüğünde de iyi dönmeyecektir muhtemelen

Valla hamstring sakatlıklarından tam dönüş olmadan tekrar sahaya sürülünce problem çok korkunç seviyelere ulaşabiliyor. Reece James bunun en acı örneği. Ben Mart'a kadar falan oynamasa şaşırmam şahsen. Döndüğünde de iyi dönmeyecektir muhtemelen
Yırtık olsa haklısın ama yanlış hatırlamıyorsam sadece 2. derece zorlanmaydı yırtık konusu tehlikeli Chamberlain direk 3. derece hamstring yırtığı açıklanmış 4 ay civarı olmaz.

Yırtık olsa haklısın ama yanlış hatırlamıyorsam 2. derece zorlanması vardı. Mesela Chamberlain direk 3. derece hamstring yırtığı varmış 4 ay civarı olmaz.
Allah'a emanet buralara kadar geldik ama epey sakatlik sorunu yasiyoruz bu sene.

Ziyech - 7 lig maci kacirdi
Sanchez - 4 lig maci kacirdi (Daha da artacak gibi)
Zaha - 4 lig maci kacirdi
Abdülkerim - 2 lig maci kacirdi
Kazimcan - 2 lig maci kacirdi
Ndombele - 2 lig maci kacirdi
Oliveira - 2 lig maci kacirdi (2-3 ay iptal zaten...)
Icardi - Mac kacirmadi ama 2 aydir o ayakla oynuyor hala
Kaan - Mac kacirmadi ama bu da agrili agrili igneyle oynadi, Fener macinda toparlamis gördüm

Kacirdiklari maclarin disinda yedekten girip form tutana kadar bir 3-4 mac daha geciyor.

Sakatlığının ne olduguda belli değil bizde sakatlık olunca kulüpten değil muhabirlerden öğreniyoruz durumu

Allah'a emanet buralara kadar geldik ama epey sakatlik sorunu yasiyoruz bu sene.

Ziyech - 7 lig maci kacirdi
Sanchez - 4 lig maci kacirdi (Daha da artacak gibi)
Zaha - 4 lig maci kacirdi
Abdülkerim - 2 lig maci kacirdi
Kazimcan - 2 lig maci kacirdi
Ndombele - 2 lig maci kacirdi
Oliveira - 2 lig maci kacirdi (2-3 ay iptal zaten...)
Icardi - Mac kacirmadi ama 2 aydir o ayakla oynuyor hala
Kaan - Mac kacirmadi ama bu da agrili agrili igneyle oynadi, Fener macinda toparlamis gördüm

Kacirdiklari maclarin disinda yedekten girip form tutana kadar bir 3-4 mac daha geciyor.
Usta kadromuz da geniş aslında. Oyuncularımız var, oynatması lazım Okan hocanın.

Usta kadromuz da geniş aslında. Oyuncularımız var, oynatması lazım Okan hocanın.
kadronun genişliğini kullanmayıp hep aynı adamları ısrarla oynatıcam diye bu duruma geldik.sanki sıradan bir lig maçını as 1-2 oyuncu olmadan alamayacakmışız gibi avrupa maçları aynı adamlarla oynatıp adamları ıskartaya çıkarttı.

arkadaki sanchez galiba.
20231226_204321.webp

B vardi kopenhag macinda oynatacak. Insallah konya macina yetisir bari

Bizde giden gelmiyor.Zaha ziyech icardi bi türlü tam iyileşemedi. Dönüş tarihi açıklamak zaten yok

Geri
Üst Alt