#6 Davinson Sánchez

Geçen maçlara göre çok daha iyiydi sakatlığı atlatmaya başladı biraz daha zaman lazım.

Underrated

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis iyi de her maç aynı sorunu yaşatıyor. Önde baskıda mevkisini çok boşaltıyor bazen

Bence taktiksel diye düşünüyorum, adam rakip yarı sahada oynadı ilk yarıyı aksi garip olur.

Oyun kurulumunda solda zorlanıyor imho. Nelsson zaten gelen topu Muslera'ya oynuyor. Nelsson sola, Davinson sağa geçerse rahatlar çıkışlarımız.

Sanki ideal defans hattımızda Nelsson-Abdülkerim ikilisinin stoperde Davinson un da sağ bek/stoper gibi oynaması gibi geliyor bana

Abdülkerim Davinson ikilisi sürekli hücuma katılmak isteyen, top kullanan oyuncular. Nelsson safi defans oyuncusu böyle olunca hem sağda hem solda geriden çok iyi top kullanırız gibi geliyor

Bugün sağ bekte ofsaytı bozdu ilk yarıda benzer pozisyonda Kaan Ayhan rakibi ofsaytta bırakmıştı sağ bek değil ama oynatılacaksa ön libero koyulabiliir.

Takımın mecbur yeni sağ beki olmalı Kaan'da kasık sorunu, Aurier arka adale sorunu, Barış Alper önde oynamalı geriye bir tek Sanchez kaldı.

bizdeki en iyi macıydı

adam forvet oynadı baskı yaptı

Ligin çok üstünde bir oyuncu yazın 20 milyonun üzerinde yeniden transfer yaparsa kimse şaşırmasın. Ben A sınıfı bir stoperim diye bağırıyor adam.

Sakatlığı atlatmış galiba tamamen yine 5 kişilik oynadı, havadan yerden uzaydan geçilmiyor herif.

Kaç maçtır rakip ceza sahasından çıkmıyor gizli forvet gibi

Terminatör gibi oynadı. Ceza sahası girişleri acayip yalnız. Orta sahalarımızın yapması gereken şeyi Davinson yapıyor. Geçen maç geride kimse yokken yadırgamıştım ama bugün girdi maçı kopardı.

sakatlıktan iyi dönememişti toparlanıyor yavaştan harika oynadı
1708279963974.webp

Geri
Üst Alt