#6 Davinson Sánchez

Bizdeki en iyi performansiydi

Cok begendim muhtesem oynadi

Bir iki sikintil pas hatasi disinda cok iyi oynadi

Tek kelimeyle.

Fevkalâde.

bjk ghezzalın şutu harici 2. yarı kaleye gelemedi

sebebi davinson ve nelsson

Abi bu adam çok üst düzey stoper, baskı oyunu, pas oyunu, ne istersen verir. Bence icardi dahil 2 sene için yapılan en kaliteli transfer.

Nelssonla ikisi taşşak geçerek oynadı Tjk hücumuyla

Sözde lig topçularını kucaklarına alıp gezdirdiler
Abdülkerim' i çok severim; daha büyük takımlarla hiç adı geçmemişken transfer edilmesini istemiştim de aklı sıra dalga geçenler olmuştu. Ancak sezonun geri kalanında Nelsson-Davinson ikilisinden vazgeçmem. Birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar. Bireysel olarak da sıralamam; 1. Nelsson 2. Davinson 3. Apo zaten...

O kadar muazzam bir pozisyon bilgisi var ki, kendisinin müdahalelerinde sanki karşı taraf kötü pas atmış ya da kötü dribbling yapmış gibi gösteriyor.

Taffarel gibi. Kendisi içinde ilk zamanlar "ne şanslı adam tüm toplar üstüne geliyor" denirdi. Zamanla anlaşılmıştı Taffarel'in mükemmel bir pozisyon bilgisi olduğu.

Abdülkerim' i çok severim; daha büyük takımlarla hiç adı geçmemişken transfer edilmesini istemiştim de aklı sıra dalga geçenler olmuştu. Ancak sezonun geri kalanında Nelsson-Davinson ikilisinden vazgeçmem. Birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar. Bireysel olarak da sıralamam; 1. Nelsson 2. Davinson 3. Apo zaten...

Nelssonun ilk yarı kaç tane taca top attığını görmedin galiba ? Apo savunması ile değil, takımı hücuma cikarmasi ile oynuyor.

Nelssonun ilk yarı kaç tane taca top attığını görmedin galiba ? Apo savunması ile değil, takımı hücuma cikarmasi ile oynuyor.
Kısmen katılırım ama Nelsson pozisyon almasıyla fark yaratıyor. Apo' nun son anda cansiperane müdahale yaparak önleyebildiği pozisyonlara, Nelsson en baştan mahal vermiyor çoğu defa ve bizim takımın riskli oyun yapısında tam da öylesi lazım...

Davinson-Nelsson-Abdülkerim üçlüsünün, 3-4-3 gibi bir formasyonda Dünya çapında bir hat oluşturabileceği kanaati içimde bir ukde olarak kalacak muhtemelen...

Geri
Üst Alt