#6 Davinson Sánchez

Bu çocuğu küstürmeyelim.
Hoca Zahaya yaptığının aynısını geçen sene Nelson ve apoyla kavga ettikten sonra Davinsona yapmıştı, kenarda oturttu. Sanırım Okan siyahi sevmiyor. Tete ve ndombeleyi kazanmak içinde hiçbirşey yapmamıştı :asd:

Formayı alirsa birakmaz artik.

Bu mac ozelinde degil genel anlamda bu adamin yedek kalmasini hic anlamadim. daha geniş 1 alanı savunabildiği için çevresindeki adamları da rahatlatıyor bence.

Formayı alirsa birakmaz artik.

Bu mac ozelinde degil genel anlamda bu adamin yedek kalmasini hic anlamadim. daha geniş 1 alanı savunabildiği için çevresindeki adamları da rahatlatıyor bence.
Dedim ya, Nelson ve apo yedek kaldıklarında ültimatom verdiler ve tak ertesi hafta 11 oldular. Okanla kavga haberleri çıktı ve Davidson kesildi direkt..

Millet Apo gitsin, Nelsson gitsin tribinde ama bu beceriksizler Davinson’u satacak hem de öyle 13-14’e falan satacaklar. Bir de utanmadan paralı askerlerine “1 sezon geçmeden 5 milyon kar ettik” diye pompalatacaklar. Yazın kenara

Satılacaksa da bu sene ve bu yönetimle kesinlikle değil abi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kör topal bir stoper bulsunlar anında satacaklar.

yolun acik olsun cok az bonservis ama bu hainler onun da yarisini cebe atarlar

söylentiler 10 milyon + 2 milyon bonus.

7 milyona ile belçikadan potansiyeli yüksek atletik bir siyahi çektik mi gerisi yanımıza kar kalırrr

Geri
Üst Alt