#6 Davinson Sánchez

Barış'a acayip kızdı bir pozisyonda. Haklıydı da.

Bu arada 40 verilirse ilk uçakla gönderilsin
Baris'ta yorgunluk hisettim acikcasi. Yanilmiyorsam 70 maca cikti, pesine avrupa sampiyonasi. Dun cogu zaman geri kosmadi. Sanchez'in sinirlendigi pozisyonda cok hakliydi.

Sanchez'i ne yapip edip takimda tutmamiz gerekiyor.

Müthiş bir herif yav. 30 Milyonun altında gelen her teklif çektirin gidin diye anında reddedilmeli.

Bu adami satmak istiyorsan ve talipleri varsa cok yüksek bir rakam cekmedikten sinra talip olanlara kapiyi göstereceksin. Bu arkadas cok rahat dünyanin en elit takimlarinda oyniyacak capta bir oyuncu

Abdülkerim ve Nelsson bu kadar saçma sapan işler yapmaya devam ettiği sürece Allah Davinson a sabır versin gerçekten

Uçakta yanımda oturan İngiliz veletin biri Sanchez'in premier lige transferi ile ilgili bir haber okuyordu. Hangi takımın forumudur göremedim ama defans hattına takviye gibi bir başlık atmışlar. Giderse ayvayı tam yeriz.

BJK maçında bile 2 gün önce gelmesine rağmen oynatılmadı diye hocaya laf ediliyordu. Orada defans evlere şenlik olunca hoca ligde mecbur şans verdi, sonucu kötü oldu. Umarım yokluğunu en az hasarla atlatırız.

Çok maç kaçırıyorsun çok

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten bir şey demek istemiyorum ama abi sezon başı ve sezon sonu niye faydalanamıyoruz senden niye bu kadar kolay sakatlanıyon yav seneye elden çıkarırız umarım bir şekilde

Hoca da sakatlık dönüşü kesecek şimdi bi de o var.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalan değil abi. Lige gelmiş en iyi stoper bence ama malesef adele kronik geçen senede çok maç kaçırdı.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ondan önce niye kaçırmıyordu ya da kronik dediğin Fred niye önceden kaçırmıyordu. Türkiye’ye gelip mi kronik oldular

Var mı kronik olduğuna dair elinde bulgu, arka üst en çok sakatlanılan yer, herkes sakatlanır.

Geri
Üst Alt