#6 Davinson Sánchez

Yakında sakatlanır apo nelsona döneriz

O zamana kadar nelson biraz dinlensin

9 milyona aldık bu adamı

her sezon bu tarz en az 1 transfer yapmak lazım. PLde top tier takımlarda 3-5 yıl üst seviye oynayan topçular her türlü fark yaratıyor bizim ligde. Zaten totnım taraftarı da iyi ayrıldı adamla övüyorlardı hep
Aynı paraya +3 Milyon (=11Mil.) Jelert'i aldık :)

Benim canlı izlediğim en elit stoper. Her şey var adamda teknik kafa pozisyon bilgisi. Yb maçlarında olmaması en büyük talihsizlikti. Sakatlanmasına takılan olmuş kronik falan diye adam iki kişilik oynuyor hep adele mi dayanır

Allah ayağına taş değdirmesin, bu osimhen gibi adamın ne işi var diyoruz ya takımda aslında o laf bu adam için geçerli nasıl bir silaha sahip olduğumuzun farkında değiliz.

sakatligi isimize geldi bence

kendini unutturup satilmaktan kurtuldu

Bu sene sampiyon olacak isek bu adami pamuklara sarmamiz lazim skoru alinca hemen kenara almak lazim

Oyle boyle bir oyuncu degil bir stoper bir takimi nasil bu kadar degistirir

Kopenhag ikinci maci ve young boys maclarinda
Jacobsla birlikte oynasaydi iki turuda gecerdik

Ben cok stoper izledim ama boylesini gormedim
Totenham nasil satmis bunu anlamsiz

Kral. Döndüğü nasıl da belli oluyo hemen. Etrafını da rahatlatan, performansını yükselten oyunculara hastayız.

antep maçında oynamamalı üstad

1 haftada 3 maçı kaldıramayabilir

Skor alınan maçlarda hemen alalım oyundan bir kere daha sakatlanmasın kral çok ihtiyaç var

Savunmacılığı bir kenara sezonda 40 maçı tamamlayabilirse 10 gol civarı atabileceğini düşünüyorum. Bu kadar gole yakın savunmacı ya da oraları karıştan Lugano'dan başka hatırlamıyorum bu ligde belki Luciano ile Vida'yı da sayabilirim.
Ceza sahası içerisinde strikere dönüşüyor tamamen.

30 milyonluk adamı 10 a almışız resmen.
Transfer işi böyledir biraz.3 milyonluk jelerti 11 e almamız tolere edilebiliyor böylece

Savunmacılığı bir kenara sezonda 40 maçı tamamlayabilirse 10 gol civarı atabileceğini düşünüyorum. Bu kadar gole yakın savunmacı ya da oraları karıştan Lugano'dan başka hatırlamıyorum bu ligde belki Luciano ile Vida'yı da sayabilirim.
Ceza sahası içerisinde strikere dönüşüyor tamamen.
Inanılmaz goller kaçırıyor hem de 1 metreden filan. Topla müthiş buluşuyor. %50 60 gibi gole çevirse minimum 7 gol filan atar

Bu adamı sadece 9 milyon Euro’ya aldık inanılmaz bir iş

Şu an muadili bir stoper bulmak istesen abartmıyorum 35-40 milyondan aşağıya bulamazsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

F970E912-6530-4A29-A569-316FA73641D0.webp

Geri
Üst Alt